To je to što me zanima!

Maddie: Uhitili još jednog otmičara s fotorobota

Portuglaska policija uhitila je Joaquima Agostinha (42) koji za razliku od prvog uhićenog farmera podsjeća na navodnog Maddienog otmičara
Vidi originalni članak

Agostinho je prije dva tjedna viđen u Alturi, a kao muškarca s fotorobota prepoznalo ga je dvoje britanskih turista.
Fotorobot su izradili djelatnici FBI-a na temelju opisa koji im je dao Gail Cooper (50), svjedok koji ga je vidio u Praii De Luz nekoliko dana prije nestanka curice.
- On je pljunuti muškarac sa slike kojeg sam vidio nekoliko dana prije nestanka Maddie - kaže Cooper.
Agostinho opovrgava sve optužbe tvrdeći da nikad nije bio u Praii de Luz. Prvi optuženi koji je podsjećao na otmičara sa slike farmer Joaquim Jose Marques više nije osumnjičen iako je 1996. godine bio optužen za silovanje dviju Britanki u Praii de Luz.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zeljko_ri 28.01.2008.

    Koja faca....i Tyson bi ga se uplašio da ga vidi u mraku :)

  • buzdovan 28.01.2008.

    Izuzetno mi je drago da postoji portugalska policija! Pored njih i njihove stručnosti naša policija je vrhunska, a Kiro i Bero su profesori! Pa, jebeš mi sve, ovi će pokupiti sve živo i neživo s ceste što imalo liči fotorobotima, izjavama čistačica i konobara, pričama možebitnih svjedoka...Da nije tragično zbog male nesretnice ovo bi bila vrhunska komedija! Nema koga nisu okrivili, privatni detektivi su malecku dovodili doma za prošli Božić, imali su dokaze pa ih nisu imali, krivi su roditelji pa možda ipak nisu...Kakav prestrašni cirkus!?

  • Chantal 28.01.2008.

    Vi ste isto smiješni, pa ne može se čovjek iz nečije glave po sijećanju nacrtati točno tako kako izgleda. Vi ne bi mogli ni rodbinu nacrtat iz glave, a kamoli nepoznatog čovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare