To je to što me zanima!

Mađerić: Došlo je vrijeme da se HDZ vrati na vlast u Zagrebu

Pitali su me zašto sam prihvatila kandidaturu. Imam potporu cijele stranke, vjerujem u njih i u nas, pobijedit ćemo, rekla je Mađerić nakon odluke Gradskog odbora
Vidi originalni članak

Gradski odbor HDZ-a grada Zagreba u četvrtak je službeno predstavio Margaretu Mađerić kao kandidatkinju za zagrebačku gradonačelnicu. Jednoglasnu potporu su joj dali zagrebački Gradski odbor stranke, Mladež HDZ-a, središnjica stranke i predsjednik Tomislav Karamarko.

- Ovo je prvi put u povijesti stranke da iz središnjice nije nametnut kandidat za gradonačelnika Zagreba, gradski odbor je potpuno autonomno odlučio - rekao je Andrija Mikulić, predsjednik gradskog odbora HDZ-a. 

Dodao je da su sigurni u pobjedu i Margarete Mađerić, ali i HDZ-a u Gradskoj skupštini.

- Pitali su me zašto sam prihvatila kandidaturu. Imam potporu cijele stranke, vjerujem u njih i u nas, pobijedit ćemo. Ne bojim se izazova i ne bojim se konkurenata i medijskih prognoza - rekla je Mađerić. 

Koalicija moguća sa svima 'desno od centra'

Na pitanja o mogućoj koaliciji s Milanom Bandićem poslije izbora, niti Mađerić ni Mikulić nisu htjeli odgovoriti. Andrija Mikulić je naglasio da su "svi desno od centra" potencijalni koalicijski partneri.

- Vi sami znate gdje je Milan Bandić, pitajte njega - rekao je. 

'Građani zaslužuju da se HDZ vrati na vlast u Zagrebu'

Program će predstaviti uskoro, a tada će objaviti i koliko novca će uložiti u kampanju. Kandidata za zamjenika gradonačelnika još nisu izabrali. 

Margareta Mađerić spomenula je neke ključne probleme kojima će se baviti u kampanji, koji su uglavnom isti kao i kod drugih kandidata. To su nezaposlenost, razvoj poduzetništva i malog i srednjeg obrtništva, gospodarenje otpadom, restrukturiranje Zagrebačkog holdinga, socijalna pitanja, prometna infrastruktura, predškolski i školski odgoj, itd.

- Došlo je vrijeme da se HDZ vrati na vlast u Zagrebu nakon 13 godina. Građani to zaslužuju - zaključila je Mađerić.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • BILI KMEČAVAC 16.02.2013.

    Margareta bum te pital poslije izbora,,,,,,,,,,

  • marci2812 15.02.2013.

    otkuda je ta pobjegla, siguran sam da je ona tajni agent jadranke kosor, jer kad biraci vide to lice, i ono malo - zadrtih s rukom na ........ce pobjec iz HDZ-a glavom bez obzira, .....

  • miki-vz 15.02.2013.

    kak je moguće da samo kradeze ima iritantne osobe? već čim sam je vidio na televiziji mi je izgledala ko marcy iz bračnih voda....ko ko ko dak ko ko dak

Komentiraj...
Vidi sve komentare