To je to što me zanima!

Mafalani nije došao na sud: U zatvoru uhićen zbog prijetnje

Amir Mafalani je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu optužen za to da je u travnju 2008. organizirao izdavanje mjenica bez pokrića tvrtke Sigrad d. o. o.
Vidi originalni članak

Rasprava na suđenju Amiru Mafalaniju (32) i suoptuženom pomagaču za prijevaru od 334 tisuće kuna odgođena je jer je Mafalani večer prije u zatvoru prijavljen i obrađen zbog prijetnje. 

On inače 'guli' kaznu od 16 godina za sudjelovanje u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franića. Sada je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu optužen za to da je u travnju 2008. organizirao izdavanje mjenica bez pokrića tvrtke Sigrad d. o. o. Tužiteljstvo tvrdi da je suoptuženi Danijel Bjelanković (27) kupio tvrtku Sigrad d. o. o. Kako bi fiktivno postao direktor i kako bi potom naručivali robu od triju tvrtki i plaćali mjenicama koje su bile nenaplative. 

Bjelanović, inače, ima završenu samo osnovnu školu, isto kao i jedan raniji Mafalanijev pomagač u prevari za koju je Mafalani 2010. osuđen na sudu u Požegi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • japanokinez 30.10.2014.

    Nije mi jasno kakve veze sad sa svim tim ima ta osnovna škola??? Lik ima fakultet ulice koji je na cijeni višoj od bilo koje škole.

  • Prva Proleterska 29.10.2014.

    I to na Kosovu , koja je u srazmeri po kvaliteti naspram zagrebaćke , kao da je završio posebnu OŠ za one ometene u razvoju !

  • Petar Adamović 29.10.2014.

    "Uhićen u zatvoru",to mi nije jasno kako se to može izvesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare