To je to što me zanima!

Strava: Pucao u igraonicu dok su unutra bila mala djeca

Zagreb: Metak, koji je bio namjenjen A. R. pogodio je vrata igraonice Bibo na Velesajmu u petak oko 20.35. U igraonici je navodno bilo djece
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj pucao je na A. R. (41) kraj paviljona 25 na zagrebačkom Velesajmu u petak oko 20.35 sati. U opasnost je doveden i život I. B. (34) koji je bio u društvu sa žrtvom. Metak je pogodio donji dio vrata dječje igraonice Bibo. U igraonici je navodno bilo djece, ali na sreću, nitko nije stradao. A. R. završio je u KB Sveti Duh s lakšim ozljedama koje je zaradio u naguravanju. Policija je na nekoliko sati zatvorila Velesajam, a nisu čak ni puštali ljude iz teretane koja je iznad igraonice.

A. R je otprije poznat policiji po iznudama, otmicama i sličnim kaznenim djelima, a I. B. iza sebe, također ima teška kaznena djela, ubojstvo i nasilje. Policija traži počinitelja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • colonero 12.12.2010.

    nemogu vjerovati koliko glupih ljudi živi u Hrvatskoj pa koja policija u svijetu drzi krminalce u zatvoru a ne pravosuđe,policija hvata kriminalce a sudovi tj.pravosuđe osuđuje ili oslobađa iste te ljude znači ako ga sud oslobodi policija ga nemože držati u zatvoru GLUPANI!!!!!!

  • sacko 11.12.2010.

    Otprije poznat ´´nesposobnoj´´ policiji LOL!!! Do kada će to tako?!? Noćas u ´´sigurnom´´ Vukovaru u automat klubu Admiral je bezrazložno brutalno napadnut i pretučen radnik u klubu. Intervenisala je i policija ali njima otprije poznat i već osuđivani i poremećeni napadač je zbrisao u vidu magle. Nažalost, nije i jedini. Vukovar vrvi poremećenim licima, ali to neće niko da prizna.

  • Florida 11.12.2010.

    opet ce oni pucat u to budite sigurni, a kad neko nevini il u ovom slucaju dijete izgubi glavu onda ce bit ivi ono. zato sad da je pametna nasa policiaj ona bi ih zatvorila i drzala u zatvoru neki duzi period pa sigurno nebi sad trazili one sta su pucali po njima da im vrate za ovo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare