To je to što me zanima!

Maglovito, tmurno i oblačno: U gorju će pasti slab snijeg, kod Velebita na snazi meteoalarm

Na Jadranu promjenljivo oblačno, ujutro na sjevernom dijelu ponegdje malo kiše, a zatim uglavnom samo na otvorenome moru. Za Velebitski kanal upaljen je narančasti meteoalarm što znači da je vrijeme opasno
Vidi originalni članak

U unutrašnjosti će biti pretežno oblačno i tmurno, ujutro mjestimice s maglom. Kraćih sunčanih razdoblja bit će prijepodne u Slavoniji. Osobito je u zapadnim krajevima moguća slaba kiša, a u gorju se očekuje i slab snijeg.

Na Jadranu promjenljivo oblačno, ujutro na sjevernom dijelu ponegdje malo kiše, a zatim uglavnom samo na otvorenome moru, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za utorak.

Za Velebitski kanal upaljen je narančasti meteoalarm što znači da je vrijeme opasno. Tamo će puhati pojačana bura, tijekom dana u jačanju prijeći će na jaku, navečer mjestimice i vrlo jaku. Najjači udari vjetra bit će od 65 do 110 kilometara na sat.

Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Na Jadranu većinom umjerena bura, podno Velebita i jaka s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 1 i 6, a na Jadranu 10 i 15 stupnjeva Celzijusovih.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sky linee 29.11.2022.

    Pravo zimsko vrijeme 😃I love it 🙂

Komentiraj...
Vidi sve komentare