To je to što me zanima!

Maja Sporiš je u mirenju sa Sindikatom radnika u socijali

Također, Vlada se na telefonskoj sjednici suglasila i s prijedlogom miriteljice Danice Lisičar, koju je predložio Sindikat zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi
Vidi originalni članak

Vlada je u petak održala telefonsku sjednicu na kojoj je donijela odluku o imenovanju Maje Sporiš, zamjenice ministrice socijalne politike i mladih, predstavnicom Vlade u postupku mirenja u sporu sa Sindikatom zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske o sklapanju izmjena i dopuna Kolektivnog ugovora za djelatnost socijalne skrbi, priopćeno je iz Vlade.

Također, Vlada se suglasila i s prijedlogom miriteljice Danice Lisičar, koju je  Sindikat zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske, predložio u zahtjevu za pokretanje postupka mirenja, od 1. listopada 2015. godine.

Vlada Republike Hrvatske također je predložila Nadzornom odboru društva Croatia banka d.d. da za člana Uprave društva Croatia banka d.d. imenuje Mladena Dulibu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jozabroz 02.10.2015.

    drugovi, jeste si odabrali odvjetnike za poslije izbora??))))

  • šator 02.10.2015.

    neznam o cemu je problem strajk,neka ceka jos mijesecdana i sve ce dobiti 1000.eu samo pricetaj ,dok marko dode na vlast svima ce biti lijepo,u dolini panjeva..

  • Pametna ovca 02.10.2015.

    Samo ti imenuj,brzo će se to sve promjeniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare