To je to što me zanima!

Majčin oproštaj na Fejsu: Djeco, nemojte me mrziti!

Ti si trebao umrijet! Moja majka je anđeo. Kriv si što je skočila. Budi oprezan, ne znaš što te čeka! Ja s nožem, poručila je kćer majčinom zaručniku...
Vidi originalni članak

Britanka Lita Broadhurst (48), koja je živjela u španjolskoj Garruchi, najavila je samoubojstvo na Facebooku. Ostavila je poruku prijateljima i obitelji i petog veljače, skočila s prozora. Navodno se bojala bivšeg zaručnika Petera Davida Kenyona kojemu se taj dan sudilo jer ju je pretukao.
- Ovaj put ne vidim izlaz. Prečesto sam morala moliti pomoć one koji me vole. Sada sam sama i ne vidim izlaz. Moja divna djeca moje su jedino veselje i iskreno žalim zbog boli koju ću im uzrokovati. Molim vas, nemojte me mrziti - napisala je dva dana prije smrti. Lita je u 'Posljednjim riječima' napisala kako se boji da bivši ne provali u apartman i ozlijedi je.
- Želim da svima bude jasno da sam ja jedna od mnogih žena koje su postale plijen Petera Davida Kenyona. Znam imena nekih žena iako ne znam koliko im je naškodio - piše u pismu.
Policija je kraj kreveta našla bocu, a u telefonu je bio spreman broj od policije. Očajna kćer Tiffany Hernandez napisala je na majčinom profilu 'Mama, mama... Volim te jako, molim te ne ostavljaj me!', a zatim je napisala poruku zaručniku 'Ti si trebao umrijet! Moja majka je anđeo. Kriv si što je skočila. Budi oprezan, ne znaš što te čeka! Ja s nožem i neću se dvoumiti'.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • freaky_jinx555 11.02.2010.

    vjerujem da joj je zarucnik bio kreten i sve, ali ako joj je vec toliko bilo stalo do djece, sta se isla bacit? kukavicki. ovako je djeci vecu stetu napravila, sad su ostala bez mame.

  • Gara 11.02.2010.

    punoljetne osobe mogu raditi šta hoću i za to nek snose posljedice ako ih ima,,,,fejs osobno mene neinteresira ali mnogi idu da bi se čuli sa svojima koji su daleko ili traže osobe koje nisu vidjeli ni čuli dugo..i dobro,,ali nemogu svatiti šta djeca od 8,9 godina imaju raditi na fejsu,,koga oni to traže..ti roditelji nisu normalni koji to odobravaju,,moje cure ispadaju specijalke zaostale od svojih školskih prijatelja jer nisu na fejsu,,,alo..imaju 9 i 12 godina,,,

  • user_2858 11.02.2010.

    stjupid wuman

Komentiraj...
Vidi sve komentare