To je to što me zanima!

Majka (28) napala svoju djecu: 'Mislim da sam jedini preživjeli'

Žena je u ožujku prošle godine u rijeci Murray utopila svoje petogodišnje dijete, a osmogodišnjak se uspio otrgnuto od majke da bi ga zatim napao i osakatio njezin pit bull
Vidi originalni članak

Majka (28) iz Australije koja je utopila jedno svoje dijete, dok se drugo uspjelo otrgnuti i preživjeti, na suđenju je rekla da se ne osjeća krivom.

Ona je u ožujku prošle godine u rijeci Murray utopila svoje petogodišnje dijete, a osmogodišnjak se uspio otrgnuto od majke da bi ga zatim napao i osakatio njezin pit bull zbog čega je završio na brojnim operacijama. 

- Mislim da sam jedini preživjeli - rekao je spasiocima kad su došli do njega, a ženu su također našli građani mokru na obali rijeke kako plaće i govori 'ubila sam svoje bebe'. 

Identitet obitelji nije otkriven, kako bi zaštitili dijete, a branitelj 28-godišnjakinje, Eric Wilson kaže da je patila od paranoje da će je bivši muž mučiti, silovati i ubiti, pa je htjela 'zaštititi' djecu od toga.

- Mama mi je rekla da stavim glavu pod vodu i potopila me. Počeo sam se gušiti jer je skakala po meni, onda sam se izvukao i mama je potopila brata, a mene je napao pas - svjedočio je preživjeli dječak. 

Žena je inače provela godinu dana u zatvoru zbog droge, ali je nije imala u sistemu u trenutku ubojstva, no dva tjedna prije pušila je metamfetamine. Osim toga, svjedoci kažu da je nekoliko dana prije ubojstva krala po trgovinama i vikala, 'glupa dro**', i 'ubit ću ga', a nazvala je i baku dječaka i rekla 'nećeš nas više vidjeti', prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • daniela2 30.11.2018.

    A ispod clanak o istom slucaju u kojem pise da je taj isti pas spasio djecaka....

  • Srijemska_kobasica 27.11.2018.

    Ovo je posao Google translate?

  • onajkojizna 26.11.2018.

    vidis da moze bolesna majka

Komentiraj...
Vidi sve komentare