To je to što me zanima!

Majka Ane Rukavine rasplakala tisuće ljudi: 'Miješaju mi se osjećaji, tuga i velika radost'

Humanitarni broj 060 9000 otvoren je do kraja prosinca, a na samu večer koncerta na pozive građa odgovarali su i osobno na njima zahvaljivali brojni uzvanici iz političkog i javnog života
Vidi originalni članak

Tisuće ljudi okupile su se na Trgu bana Jelačića i nakon tri godine stanke uživali u humanitarnom koncertu 'Želim život' u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV. Nakon brojnih izvođača pojavila se i Anina majka, gospođa Marija Rukavina i posebno emotivnim riječima se obratila mnoštvu na trgu i sve dirnula.

- Vratili smo se na trg nakon tri godine i sretni smo. Hvala za sve što činite, svaki poziv, svaki upis u registar. 168 dobrovoljnih darivatelja dalo je šansu za život 122 osobe u Hrvatskoj i 46 u svim zemljama Europe i svijeta. S nama je mlada žena koja je dala svoje stanice u Argentinu, ljudi! Volite se, volite svoje, to vam je najvrijednije. Danas mjesec dana je Božić, a sutra je 17 godina otkako je moja Ana preminula, sve mi se poklopilo. Miješaju mi se osjećaji i tuga i velika radost. Hvala vam! - izjavila je Marija Rukavina, javlja Dnevnik.hr.

TRG BANA JELAČIĆA FOTO Glazbeni spektakl 'Želim život' u Zagrebu: Zapjevali Luka Nižetić, Prljavo kazalište i drugi

Humanitarni broj 060 9000 otvoren je do kraja prosinca, a na samu večer koncerta na pozive građa odgovarali su i osobno na njima zahvaljivali brojni uzvanici iz političkog i javnog života.

Koncert "Želim život'' svojevrsni je vrhunac humanitarne akcije Zaklade Ana Rukavina kojom se prikupljaju sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija te financiranje projekata kojima je svrha istraživanje novih mogućnosti liječenja malignih bolesti.

Građani inicijativu mogu podržati do kraja prosinca, pozivom na humanitarni broj 060 9000. Cijena poziva iznosi 0,66 eura (+ PDV) odnosno 5 kuna.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jelena2 26.11.2023.

    Trebali bi dati više pjevanje, nego pričanje, jer date koncert a više je pričanje, i ništa se niti ne čuje niti muzika jedno dvije muzike ili reklame budu bez veze

  • Neprikladan 26.11.2023.

    Trebalo bi malo pročešljati papire udruge?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare