To je to što me zanima!

Majka avionom šalje poruku: Svi biste trebali dobiti otkaz

Samohrana majka unajmila je avion s natpisom i jasnom porukom za financijske direktore na Wall Streetu. Kaže kako je prvo htjela da leti iznad Washingtona
Vidi originalni članak

Lucy Nobbe, samohrana majka iz St. Louisa, poslala je jasnu i vidljivu poruku svima koji rade na Wall Streetu,  a pogotovo čelnicima financijske agencije Standard & Poor's, javlja Daily Mail. Unajmila je avion koji je nosio natpis: "Hvala za snižavanje rejtinga. Svi biste trebali dobiti otkaz!". 

Natpis se odnosi na nedavno snižavanje kreditnog rejtinga SAD-a, koja prema ocjeni financijske agencije Standard & Poor's više nema AAA status, već AA+.

Prvo je željela ostati anonimna jer se bojala za svoje radno mjesto, ali kada je natpis postao hit na internetu, pogotovo na Twitteru, odlučila je progovoriti za medije. Izjavila je kako je prvo htjela poslati avion s natpisom u Washington, ali to se ne smije. Zato se odlučila za New York. 

- Osjećaj je prilično dobar. Često pomislim na takve stvari, ali nikad ništa ne učinim. Ovaj put sam zaista nešto učinila i nisam požalila - rekla je Lucy te dodala kako se nada da će natpis utjecati na zakonodavce i "probuditi ih". 

 Lucy je avion s natpisom platila 895 dolara, a tvrdi kako je jedan od razloga bio i postavljanje dobrog primjera svojim dvjema kćerima. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • stephanie 10.08.2011.

    bolje da je za te pare svojoj djeci nesto kupila

  • user_115614 10.08.2011.

    ma ajde, kod nas da takvo nešto napraviš, uhićen bi bio.. lemali bi te ko državnog neprijatelja br.1

  • Jozo iz Sinja 10.08.2011.

    ma koji avion s parolom ,tribalo bi proc s cisternom govnjarom otvorenog smrka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare