To je to što me zanima!

Majka bacila djecu s četvrtog kata da ih spasi od buktinje

Majka se isprva nećkala i nije htjela ispustiti bebu, ali spasioci su je uspjeli nagovoriti da baci sedmomjesečnu bebu, a zatim i drugo dvoje djece u dobi od tri i četiri godine
Vidi originalni članak

Precious Enyioko (30) i njezino troje male djece ostalo je zarobljeno na četvrtom katu zgrade u južnokorejskom Pyeongtaeku.

Kako bi spasila njihove živote morala ih je baciti kroz prozor, a zatim i sama skočiti. Srećom, u pomoć su joj pritekli američki vojnici iz obližnje baze, koji su prolazili onuda i odmah oformili spasilačku ekipu kad su vidjeli kako gusti crni dim šiklja iz zgrade. Ispod prozora su raširili deku i uhvatili djecu i majku. 

Majka se isprva nećkala i nije htjela ispustiti bebu, ali uspjeli su je nagovoriti da baci sedmomjesečnu bebu, a zatim i drugo dvoje djece u dobi od tri i četiri godine.

- Bilo mi je teško baciti djecu. U sobi je bilo mračno, a djeca su plakala i kašljala. Kada sam vidjela da se ispod prozora okupljaju ljudi s dekom i prepoznala vojnike zahvalila sam bogu - ispričala je Precious za DVIDS.

Njezin suprug Price zahvalan je vojnicima što su spasili njegovu obitelj. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Ljubav i sreća 05.05.2016.

    Svaka joj čast!!!

  • mede 04.05.2016.

    konačno neka super vijest

  • Lina39 04.05.2016.

    Naklon do poda hrabroj ženi i majci !!Čestitke i vojnicima velikog srca !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare