To je to što me zanima!

Majka bebu i sina (4) bacila s balkona i skočila u smrt

Susjedi su ispričali da je žena imala psihičkih problema. Bebu je ubila, a sin je ozlijeđen te je u bolnici. Policija je nazvala oca koji je bio na poslu
Vidi originalni članak

Majka Süleyha T. (27) je u srijedu u 8.19 sati s balkona na trećem katu u njemačkom Pforzheimu bacila svoju kćer Esmar staru dva mjeseca. Nekoliko sekundi nakon toga s balkona je bacila i sina (4). Zatim je i  ona skočila. Susjed Dieter Blindt (71) je za Bild ispričao da je sjeo na balkon kako bi popio kavu.
- Vidio sam ženu kako stoji na balkonu i drži u rukama nešto drži. Prvo mi se učinilo da je lutka. Onda sam shvatio da je to beba. Dok je bacila dječaka shvatio sam o čemu je riječ. Šokirao sam se i nisam se mogao pomaknuti. Nazvao sam policiju i Hitnu, a ruke su mi drhtale - rekao je Dieter. Majka i beba su umrle. Dječak je preživio i trenutno je u bolnici. Oca su nazvali policajci. Bio je na poslu i došao je kući. Ispred zgrade je pao u nesvijest. Susjedi su ispričali da je žena imala psihičkih problema.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • maraaa 29.08.2009.

    bolesnoooooooo

  • Analy 27.08.2009.

    Očito ni otac nije previše normalan kad je toliko malu dijecu ostavljao samu sa psihički poremečenom osobom.

  • jadro73 27.08.2009.

    Kada se počne obraćati pažnja na postporođajnu depresiju i psihozu i liječiti ih bit će manje ovakovih naslova.Osobno sam prošla PPD i znam o čemu pričam.Ni kod mene nitko nije reagirao,dapače još su me napadali,a ja sam Bogu hvala imala dovoljno pameti da sama potražim pomoć,no kod postporođajne psihoze koje ima 2% rodilja stanje uma se potpuno zamrači pa ne mogu same reagirati već je potrebno da reagira okolina,no okolina je uglavnom slijepa.I još nešto PPD je sa svakim porodmo sve gori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare