To je to što me zanima!

Majka bombaša: 'Nije on htio nikoga ubiti, to je zbog stresa'

Možda je sve bilo zbog stresa. Pa svi smo ga vidjeli samo dva dana prije napada. Ništa nije odavalo da kani učiniti bilo što nasilno, poručuje bombaševa obitelj
Vidi originalni članak

Moj sin Ibrahim nije htio nikoga ubiti, već se raznio možda zbog stresa, izjavila je majka pariškog bombaša samoubojice Ibrahima Abdeslama (31), čija su braća također osumnjičenici u krvoproliću, javlja Daily Telegraph .

Ibrahim je navodno aktivirao svoj samoubilački prsluk u blizini kafića Comptoir Voltaire, ali pritom osim sebe nije ubio nikoga. Njegova brata Mohameda uhitili su u subotu u Bruxellesu, ali su ga, nakon što je iznio uvjerljiv alibi, pustili na slobodu. 

Treći brat Salah trenutno je najtraženija osoba u Europi. Smatra se da je bio jedan od glavnih logističara terorističke operacije.

Obitelj Abdeslam navodno je iznenađena svime što joj se događa, a posebice činjenicom da se Ibrahim raznio u središtu Pariza. Njegova majka je medijima preko svog nećaka poručila da nije sigurna da je Ibrahim uopće imao namjeru ikoga ubijati.

- Ma ne bi on htio biti bombaš samoubojica. Možda je eksploziv aktiviran prije reda. Možda je sve bilo zbog stresa. Pa svi smo ga vidjeli samo dva dana prije napada. Ništa nije odavalo da kani učiniti bilo što nasilno. Činjenica da je njegov eksploziv detoniran, a da nije ubio nikoga, uistinu govori mnogo - rekao je neimenovani član Ibrahimove obitelji.

Abdeslamovi su, doduše, priznali da je Ibrahim dosta dugo bio u Siriji, a zatim su počeli govoriti da su potpuno iznenađeni i Salahovom ulogom u cijeloj pariškoj priči.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • istri 17.11.2015.

    ich primis ich najedes dajes im prava koja i mi imamo ali njima ni sosta imaju svakim danom vece apetite i pretenzije. nisu oni bedasti VEC MI STO IH NE POTERAMO stime prije da odgovaraju pred zakonom ako su sto van zakona napravi onda istim putem:doma

  • magdalena63 17.11.2015.

    Jesu ovi ludi ili šta ???

  • Ny 16.11.2015.

    ha ha ha ha ha aaa hahahaha.... pa dobro jel su to istine ... zbog stresa ... cuj to.... aj suti glup**o... sta bi se cijeli svijet svaki dan poubijao zbog stresa ...koliko je ljudi samo u stresu.... isss bolje da nisam procitala.... i nju treba smaknut... krv nije voda

Komentiraj...
Vidi sve komentare