To je to što me zanima!

Majka curice rođene prije par dana poginula u nesreći

Otac Dalibor Udorović zbog gustog snijega sletio je autom s ceste. Udario je u betonski most, a majka je ispala iz auta. Vozilo ju je prignječilo...
Vidi originalni članak

Dalibor Udorović (28) s nevjenčanom suprugom Ružicom Komljenović (29) vozio se Opel Kadettom prema Bjelovaru u petak oko 9.30 sati. Išli su u matični ured upisati kćer rođenu prije nekoliko dana. Gusti snijeg omeo je vozača, koji je u mjestu Domankuša, u blagom zavoju, sletio s ceste. Udario je u betonski most ispred jedne obiteljske kuće. Automobil se prevrnuo, a iz njega je ispala Ružica. Vozilo ju je prignječilo. Umrla je. Nakon što su Udorovića liječnici pregledali, pustili su ga kući. Lakše se ozlijedio. Policija je potvrdila kako nije bio pod utjecajem alkohola. Dalibor i Ružica planirali su skoro vjenčanje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • carie 17.12.2007.

    I osim toga NIJE bio pijan. Neki ljudi jednostavno izmisle, samo da bi priča bila sočnija. Keira, srami se. Imaš ti išta raditi u životu. Idi ribaj WC.

  • vemi 16.12.2007.

    keira, po novom zakonu oba roditelja MORAJU ZAJEDNO poći prijaviti dijete. To je vjerojatno zbog zaštite od manipulacija.

  • malena1 16.12.2007.

    Kakve gluposti govorite. Pa normalno je da su dijete išli zajedno prijaviti. Nekad je bolje pregrist nešto nego reći glupost pa ostati živ. Samo se nadam da jadno dijete neće ostati nezbrinuto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare