To je to što me zanima!

Majka djecu bacila s prozora, susjedi ih spasili s plahtama

Rusija: Vanja (4) i Natalija (13) preživjele su pad s prozora. Majka nije skočila na ulicu te je čekala u stanu dok je nisu spasili vatrogasci. Evakuirano je 140 ljudi
Vidi originalni članak

Majka iz Rusije bacila je svoje dvoje djece s četvrtog kata zgrade nakon što je izbio požar , koji im je blokirao izlaz iz stana.

Milu Aksakovu (36) snimili su kako baca djecu s prozora , dok su ih ispod dočekali susjedi koji su ih uhvatili s plahtama, piše Daily Mail .

Vanja (4) i Natalija (13) preživjele su pad te su dobro , izvijestile su tamošnje vlasti. Majka nije skočila na ulicu, već je čekala u stanu u nadi da će po nju doći vatrogasci. Spasili su je, a iz zgrade koja se zapalila evakuirano je 140 ljudi.

- Požar je buknuo u prizemlju zgrade te se brzo proširio na ostatak. Istraga još traje, a još ne znamo što je požar uzrokovalo - kazali su vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • mama2misa 10.05.2014.

    Mislim da je sve već rečeno:Naslov 0 bodova!!!!!

  • Živojin Mirić 09.05.2014.

    Treba paziti na naslove jer bi neki demokrat mogao ovo dojaviti Amerikancima koji su u cilju zaštite ruske djece u stanju početi rat.

  • gabriela-st2 09.05.2014.

    ja sam misila da je majka luda a tek kad sam procitala clanak shvatila sam o cemu je rijec. trebate malo bolje pisat naslove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare