To je to što me zanima!

Majka: Htjela sam skočiti za sinom ispod tog vlaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Majka bebe preko koje je prije dva tjedna prešao vlak kaže da zbog sina nesreću mora staviti iza sebe. Jedini trag nesreće su mu sitne ogrebotine
Vidi originalni članak

Majka šestomjesečne bebe koja je čudesno preživjela nalet vlaka na željezničkoj postaji u Melbourneu u suzama se prisjetila trenutka u kojem je maknula ruku s kolica. Za emisiju A Current Affair Shweta Verma (29) je rekla da je samo popravila hlače i kolica su već klizila prema tračnicama. Kaže da je htjela skočiti za sinom kad je shvatila da ne može dohvatiti sina koji je pao pod vlak težak 250 tona.
Znala je da joj je sinčić Saurish živ čim je čula njegov plač ispod vlaka. U emisiji je pokazala male ogrebotine na sinovu nosu i obrazu kao jedine tragove nesreće. Kaže kako nikad neće moći zaboraviti što se moglo dogoditi, ali da zbog sina nesreću mora staviti iza sebe.
- Moram sina voditi van u kolicima, u šetnje, jer život ne staje i moramo ići naprijed - ispričala je stomatologinja. Dječaku je sigurno život spasilo to što je čvrsto bio privezan u kolicima, rekao je bolničar koji je izvukao dječaka ispod vlaka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • meemee 04.11.2009.

    Ima pravo, zivot ide dalje - nek su zivi i zdravi. Sigurna sam da ce od sad razmisljati korak unaprijed. I da nikad vise nece pustat kolica :)

  • rođina skvo 27.10.2009.

    Dobro se završilo samo sa malim ogrebotinama a šta drugo reći nego hvala Bogu ...........

  • WebSuperman 27.10.2009.

    šta sad boga miješate u sve ovo? pa zar mislite da smo mi najvažniji u svemiru da se on s nama zamara? mi smo samo kap u moru njegove veličine

Komentiraj...
Vidi sve komentare