To je to što me zanima!

Majka i otac plaču nad tijelom djeteta: Beba ranjena tijekom granatiranja nije preživjela

U subotu je u Mariupolju trebao biti otvoren koridor za civile. No to je propalo. Ukrajinci su rekli da Rusi nisu prestali granatirati grad te da prolaz za civile nije bio siguran
Vidi originalni članak

Marina Jatsko, zajedno sa svojim dečkom Fedorom, hitno je prebačena u bolnicu u petak nakon što je njen 18-mjesečni sin Kiril ranjen u granatiranju u Mariupolju u Ukrajini. Fotograf američke agencije AP snimio je scenu dok su liječnici pokušavali spasiti dječakov život. Dječak, nažalost, nije preživo.

NEMA PRIMIRJA Opsada Mariupolja: 'Ljudi su htjeli pobjeći, a sada se vraćaju. U gradu je kaos, čujem granate'

U subotu su ukrajinski čelnici optužili Rusiju da je granatirala grad i civilne koridore u njemu, usprkos tome što je Rusija pristala da prekine vatru zbog evakuacije civila, piše CNN.

Evakuacija je nemoguća zbog kontinuiranog granatiranja, rekao je ranije danas zamjenik gradonačelnika Mariupolja i dodao da su odlučili da se evakuacija zaustavi jer na ulicama nije sigurno.

SPAS Koridor u Mariupolju za civile bit će otvoren od 12 do 17 sati
Zamjenik gradonačelnika Mariupolja Sergej Orlov je za BBC rekao da je dogovoreno primirje za evakuaciju civila iz grada trajalo "ne više od 30 minuta". Prekid vatre je, podsjetimo, trebao trajati pet sati.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 9

  • _MAX_ 06.03.2022.

    Hoce NATOi bog, nevjerovatna je naivnost Ukrainaca. Slusaju malog instaliranog Zidova kojem je zadatak oslabiti Rusiju preko ledja Ukraine.

  • zzaza 06.03.2022.

    “Nema zastave dovoljno velike da pokrije sramotu ubijanja nedužnih ljudi.”

  • cicinakitu2 06.03.2022.

    Kad je poceo rat, mislio sam ukrajinaca ima samo 40 milijuna, a rusa 100x vise, ali istina je da na cijelom ruskom prostranstvu zivi 140milijuna rusa!! Sigurno je da narod kamcatke, kabarovskog nece ni ratovati jer vjerojatno ni ne znaju di je ukrajina... Zato me zanima zasto ukrajinci nisu naucili ratovati od 2014.g, zasto se narodu ne objasni da su podrumi ujedno i sklonista... Sve je tako slabo i jadno od ukrajine pocevsi sa cirkusantima na vlasti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare