To je to što me zanima!

Majka i sin koji žive u trošnom kontejneru zahvalni na pomoći

Redakciji 24 sata javili su se brojni čitatelji koji žele pomoći. U dogovoru s obitelji objavljujemo broj tekućeg računa na koji oni koji žele mogu uplatiti novčanu pomoć
Vidi originalni članak

Nakon objavljene priče o teškom životu Jovanke (54) i njezinog 24-godišnjeg sina Radoslava Smiljanića koji žive u Malim Bastajima, u kontejneru bez struje i sanitarnog čvora, Redakciji 24 sata javili su se brojni čitatelji. Žele im pomoći, jer oboje žive od 900 kuna majčine mirovine i prodaje plastičnih boca koje sakupi sin. On svaki dan pješači 16 kilometara do Bille u Grubišnom Polju i nazad, gdje prodaje boce. 

U dogovoru s njima objavljujemo broj tekućeg računa, majke, koji ima otvoren u Poštanskoj banci pod brojem: 9299000943, na koji čitatelji mogu uplatiti novčanu pomoć. Adresa je Jovanka Smiljanić, 43 531 Mali Bastaji 39. 

Kazali su nam kako se zahvaljuju dobrim ljudima na pomoći.


Idi na 24sata

Komentari 92

  • Prva Proleterska_1 08.05.2012.

    Prvo ovo nije kontejner, nego limena kućica za skladištenje alata na gradilištu. Evo ako želite u SCT može dobiti za 400 € pravi uredski kontejner , a ne ovu limu, gdje bi i pas dobio revmu !

  • zelot 08.05.2012.

    Bit će tu posla i za Poreznu upravu ako ne plate porez na donacije.

  • mara044_1 08.05.2012.

    Ovo je strašno čime se razmeću 2-3 budaletine. Vi humani? S vašim mozgom nešto opasno ne štima, da ne pričam o ljudskosti. Puni ste neke razmetljivosti i bijesa. Što uporno tražite način da odbijete ljude koji žele pomoći tim ljudima? Vi nemojte. Recimo da ste se razočarali i sve u redu, ali prestanite više blatiti i "tražiti" posao tom jadu. Te mogli bi ovako, te mogli bi ovo ili ono,... Odite u tu vukojebinu, nemojte ponijeti novce i ostanite bar mjesec dana. Javite nam koliko ste puta otpješačili do biroa ili koliko ste djece našli za čuvanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare