To je to što me zanima!

Majka išla do banke: Prolaznik spasio dijete iz gorućeg auta

Prolaznici su primijetili dim u unutrašnjosti auta. Jedan od njih pomogao je dječaku da izađe. Potom su protupožarnim aparatom spriječili zapaljenje cijelog auta
Vidi originalni članak

Žena (36) iz Brezja svojim Renaultom Cliom dovezla se u srijedu oko 14.40 sati  na parkiralište u Ulici Ante Starčevića, pokraj rotora u Čakovcu i skoknula u obližnju banku. U autu je ostao njezin sedmogodišnji sin.

Nije prošlo ni deset minuta, a prolaznici su primijetili da se iz unutrašnjosti automobila počelo dimiti i dim je postajao sve jači. Jedan od slučajnih prolaznika otvorio je nezaključani auto i pomogao dječaku da izađe van, a potom je nekoliko njih aparatom za gašenje kojeg su posudili u obližnjem kafiću, spriječilo zapaljenje cijelog auta. 

Ipak, do dolaska djelatnika JVP Čakovca auto je s unutrašnje strane poprilično izgorio. Dječak je kolima Hitne odvezen u obližnju Županijsku bolnicu i zadržan na promatranju. Osim što je pretrpio strah i bio u stresu, nisu bile vidljive bilo kakve ozljede. 

Čovjek srednjih godina M. P. nema mjesto boravka u Čakovcu i nakon događaja otišao je svojim putem, a uplašena majka ubrzo je dotrčala na parkiralište. Inspektor je isključio kvar na automobilu, odnosno tehnički uzrok, ali nije isključio ljudsku radnju. Budući da se dimiti počelo iz unutrašnjosti, a dječak je bio sam u autu, preostaje razgovor s njim da se utvrdi točni uzrok ovog tragičnog događaja za njega sa sretnim završetkom.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • beli za plave 06.06.2014.

    glupača glupa. Dao dragi Bog da joj dijete uzme socijalna služba i ikad ga više ne vidjela. Mali ima 7 god i da nije mogo s njom u banku onda joj i ne treba dijete. Ja ih imam troje i najmlađi ima 7 god. pa kud ja tud i on. Takvim životinjama ne trebaju djeca. Pa ni cucka nebi u autu ostavila i to još zaključala. Kaj se bojala da joj neko ne ukrade radio!!!!

  • JelenaBoškić 05.06.2014.

    gdje je toj majci pamet bila kad je dijete ostavila samo, pa zar nije svjesna kakve se tragedije sve događaju

  • 05.06.2014.

    dijete ima 7 godina i ako može sam u školu onda se ga može i ostaviti na par minuta u automobilu. a tko je bil z menom (ili s vama) kad su roditelji radili? sam sam bil doma. ne baljezgajte i ne pametujte bezveze. sve savjest i pamet pršti iz vas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare