To je to što me zanima!

Majka izliječene Emily: Naše molitve i misli su uz vašu Noru

Kari Whitehead hvali liječnike bolnice u Philadelphiji, u kojoj će se liječiti i naša Nora. Kaže kako je njena kći imala sjajne liječnike, izvrsnu njegu i izvrsne rezultate
Vidi originalni članak

Majka djevojčice Emily Whitehead, koju je izliječila eksperimentalna metoda u bolnici u Philadelphiji, za Jutarnji list rekla je kako liječenje bilo rizično, napeto i na rubu smrti jer se stanje male Emily naglo pogoršalo nakon što je primila terapiju. Kari Whitehead hvali liječnike bolnice u Philadelphiji, u kojoj će se liječiti i naša Nora. 

Kaže kako je njezina kći imala sjajne liječnike, izvrsnu njegu i izvrsne rezultate jer se stanice raka nisu vratile. Danas je sretna i zdrava 7-godišnjakinja. 

Liječenje je po jednom tretmanu koštalo oko 20.000 dolara, a novac su prikupile udruge za liječenje raka, prijatelji i obitelj. 

- Naše su molitve i misli s Norom. Želimo joj najbolje, želimo da terapija uspije i da se sretna i izliječena sa svojom obitelji vrati u svoj dom - poručila je Kari i dodala da odakle god dolazili, roditelji da ne odustaju u traženju načina i rješenja i da idu do kraja u pokušajima da spase svoje dijete. 

- Želimo i drugima reći da traže drugo liječničko mišljenje, da pitaju, da ne gube nadu sve dok postoje mogućnosti. I mi smo bili uplašeni i nikada se neću prestati brinuti za Emily i bdjeti nad njom, ali važno je da se ne smijete kao roditelji predati. Sve dok postoji šansa, dok postoji nada, treba pokušavati, tražiti i boriti se za svoje dijete. Naše su molitve s malom Norom - rekla je Kari. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • andrea89 08.02.2013.

    i nasa Nora ce se vratiti zdrava i nasmijana,bas kao i Emily...jaka je ona,izdrzat ce!! <3

  • šargovac 08.02.2013.

    eeeeeeee...jarane.kad bi legalizirali takva liječenja, aaaa?kad vidim LOTO ko'lko para je to pa malo bacim računicu na papir i to onaj papir od slanca iz pekare pa to ispadne oko ko brat bratu 30-toro djece .ebote ops ja opsova soryy pa to cijeli razred rvata eto djece aj igrajmo mi VELIKIIIIIIII HRVATI pa da opet neko ide u AMERIKU ko kristo kolumbo,zdravo mi bili mali hrvati voli vas dado .

  • gđa78 08.02.2013.

    naša Nora,da, ona je sad naša,iako je znamo saoi iz medija,a ona nas nikako,ali je NAŠA NORA,i pratit ćemo sve u vezi njenog liječenja!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare