To je to što me zanima!

Majka je bacila bebu u rijeku: Nisam bila svjesna što radim

Suzana Vidaković (31) je tijelo tek rođene bebe bacila u Drinu u blizini starog mosta kod Zvornika. Tvrdi da je beba već bila mrtva i da je to napravila iz straha
Vidi originalni članak

Jednostavno preplašila sam se. U tom trenutku nisam ni bila svjesna šta radim. Da je beba zaplakala, ili pomaknula se, ne bih to uradila tako, jecajući i kroz suze za banjalučku televiziju ATV, kazala je Suzana Vidaković (31), koja je bebu bacila u Drinu, u blizini starog mosta kod Zvornika. 

Ranijih godina je već izgubila dvoje djece. Zbog šoka i straha što joj se, kako kaže, slična situacija ponovo dešava, bebu je bacila u Drinu.

Tijelo je pronađeno i odmah upućeno na obdukciju, kojom je utvrđeno da je dijete rođeno mrtvo.

Suzanin muž Milan brani svoju suprugu. On je, kako tvrdi, ostao čuvati dvoje djece dok je ona otišla do liječnika. Kaže da nije mogla ponovno prolaziti kroz situacije koje su joj se već dva puta dogodile.
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Tiranosaurus 29.12.2016.

    Ne vjeruj ženi koja pljuga drinu bez filtera

  • 29.12.2016.

    obdukcija potvrdjuje pricu i postporodjajna depresija ako se dokaze, sto je gadna stvar, tko ne zna i bolje da ne zna, cine ovo ne tako strasnim kao sto je izgledalo u prvomclanku..

  • 28.12.2016.

    Dosta zena ne pamti sex jer je bila pijana, rodi pa ne zna sta radi, nisu svjesne da puno trose itd, itd. Istina, samo ona zna sto joj je bilo a mislim da ce tako i ostati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare