To je to što me zanima!

Majka je na Facebooku saznala da je njena curica (6) ubijena!

Velika Britanija: Policija je u međuvremenu uhitila tinejdžera (16) kojeg sumnjiče za ubojstvo curice. Alesha MacPhail (6) je nestala u ponedjeljak, a bila je kod bake i djeda
Vidi originalni članak

Alesha MacPhail (6) nestala je iz doma svojeg djeda Caluma MacPhaila i svoje bake Angele King na otoku Bute u Škotskoj u ponedjeljak. Odmah je organizirana potraga za njom.

Tražio ju je i njezin otac Rab MacPhail (25) s prijateljima. Nekoliko sati kasnije oko 6.30 sati ujutro, baka nestale curice Angela King je na Facebooku napisala post u kojem moli za pomoć sve one koji nešto znaju o nestanku njezine unuke, piše Metro.

Lokalni mediji su već tada prenijeli da je curica nestala kao i da je pronađeno tijelo tada neidentificiranog djeteta svega 800 metara od kuće iz koje je nestalo. Tada se na društvenim mrežama oglasila i majka curice Georgina Lochrane (23) koja nije bila obaviještena da se nešto dogodilo s njezinom kćerkom. Na objavu bake na Facebooku je odgovorila pitanjem što se dogodilo s njezinom kćerkom. Jedan od korisnika je onda ostavio link na članak u kojem piše da policija traži curicu i da je pronađeno mrtvo tijelo. Sat vremena kasnije Georgina se opet oglasila na Facebooku. 

-  Angela mi se upravo javila. To je moja kći - napisala je. Članovi obitelji tvrde da su djed i baka pokušavali stupiti u kontakt s Georginom prije nego je ona vidjela objave na društvenoj mreži. Policija je u međuvremenu uhitila tinejdžera (16) kojeg sumnjiče za ubojstvo curice, piše The Guardian. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Arbitraža 06.07.2018.

    Misliš da ti je dijete na sigurnom kad je kod bake i djeda. Igrom slučaja smo izuzeti (onaj mladić u Splitu je ubio mladu turistkinju u šetnji Marjanom, usred bijela dana, dok se na kratko odvojila od brata) ili se izopačenost još nije dovoljno proširila kod nas?

  • marmara 05.07.2018.

    U kakvom izopaćenom svijetu mi živimo za nepovjerovat

  • Živjela cenzura! 05.07.2018.

    Eto, ne treba ići na Facebook.

Komentiraj...
Vidi sve komentare