To je to što me zanima!

Majka je ostala u pravom šoku: U dječjoj hrani našla je oštricu

Pripremajući organsku hranu za svoju kćer Willow, Australka je u pakiranju pronašla oštricu od dva centimetra. Iz tvornice kažu kako svi proizvodi prođu kroz rendgen
Vidi originalni članak

Australka Danni McLean šokirala se vidjevši oštricu od dva centimetra u pakiranju organske dječje hrane. Pripremala je obrok za kćer Willow. 

Fotografije je objavila na Facebooku kako bi upozorila druge majke iako je prije toga obavijestila lanac trgovina Woolworths

Oni su odmah povukli proizvod s polica i izdali upozorenje

Međutim, Danni smatra kako to presporo traje i uzela je stvar u svoje ruke. Woolworth je pokrenuo istragu kako je takav predmet mogao doći u dječju hranu.

'Sva hrana prolazi rendgen'

- Iskreno se ispričavamo potrošačici što je nismo informirali o istrazi nakon što nas je nazvala u srijedu. Cijenimo njezinu brigu i danas smo joj dali nove informacije - objasnili su iz trgovine, a prenosi Mirror. Kažu kako sva hrana prolazi rendgen prije nego izađe iz tvornice. Nakon razgovora s proizvođačem isključili su mogućnost da su oni pogriješili. 

- Naša početna istraga pokazuje da proizvod nije pokvaren što ukazuje da je oštrica u pakiranje ušla kratko prije nego ju je potrošačica pronašla - dodali su. Nastavljaju s istragom, ali vjeruju kako je ovo izolirani slučaj. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • macakani1403 16.06.2014.

    Ova "hrana" izgleda ubojito I bez te ostrice.

  • fiore 16.06.2014.

    a mozda je gospoda to namjerno stavila, misleci da ce dobit "dobru"odstetu! mislim da hrana iz ti vakumiranih kesica je ziv oyrov!

  • ivankrnjo 16.06.2014.

    ovo bi trebalo zabraniti da se daje djeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare