To je to što me zanima!

Majka malu bebu ostavila na željezničkom kolodvoru

Snimili su je kako ulazi u sobu za presvlačenje djece u petak popodne i zatim izlazi bez djeteta. Policija je objavila da je beba potpuno zdrava
Vidi originalni članak

Nadzorne kamere snimile se ženu s dječjim kolicima na Victoria željezničkoj stanici u Londonu koja je ostavila svoju četiri tjedna staru bebu. Snimili su je kako ulazi u sobu za presvlačenje djece u petak popodne i zatim izlazi bez djeteta. Policija je objavila da je beba zdrava i na sigurnom te traže ženu za koju vjeruju da je majka djeteta, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kalimeroNa2 17.05.2009.

    Slazem se sa anomxx.... iako ima 10 vagona dnevno takvih majki, ima bar jos 20 vagona oceva...Najlakse je napravit dijete i zdimit. Koliko god je to monstruozno, neodgovorno i za svaku osudu, majka nije jedina odgovorna za to dijete. Svaki otac je isto tako roditelj i jednako je odgovoran za sudbinu djeteta koji je njegovo naslijede. Ja kao otac, totalno podrzavam tezu kako su muskarci odgovorniji za takve slucajeve jer u velikoj vecini ne zele p[reuzimati nikekve odgovornosti kako za svoju djecu tako ni za zene s kojima su bili u intimnom odnosu. Jadnici i niskoristi...Kastrirati.

  • anaxx 16.05.2009.

    nije uredu da ostavi bebu bilo koja majka,ja za svoju djecu živim.uvijek su majke krive,a gdje je otac?najlakše je žene okriviti!!!

  • Zeljk0 16.05.2009.

    takvih majki ima na da natovariš 10 vagona dnevno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare