To je to što me zanima!

Majka mijenjala pelene sinu, majmun bebi otkinuo testis

Kina: Majka je svom sinu, starom tek osam mjeseci, mijenjala pelene u ZOO-u. Majmun je bebi otkinuo testis, pobjegao i kasnije ga pojeo. Dječak je u bolnici
Vidi originalni članak

Majka je u zoološkom vrtu u Kini mijenjala pelene svojem osmomjesečnom sinu. Dječaka je u tom trenutku napao majmun, otkinuo mu testis i pojeo ga, piše u petak Daily Mail. Sve se dogodilo tako brzo da majka nije uspjela reagirati. Navodno je testis prvo pao na tlo te ga je podigao stariji muškarac, a onda mu ga je majmun zgrabio iz ruke i pobjegao. Kineski mediji prenijeli su vijest i snimku koja pokazuje dječaka kako se oporavlja u bolnici. 

Riječ je o "otvorenom" zoološkom vrtu u kojem majmuni slobodno šeću, a zadnjih nekoliko godina broj majmuna se znatno povećao. Iako ih timaritelji hrane tri puta dnevno, posjetitelji ih također vole hraniti iako su posvuda postavljeni znakovi zabrane hranjenja životinja.  

Idi na 24sata

Komentari 47

  • zahira45 09.09.2013.

    A svašta Bože moj !

  • Viktor Kriznjak 08.09.2013.

    Slobodan zoloski vrt to bi kao trebalo dokazati kako je to demokratski u zajednici biti i zivjeti s divljim zivotinjama .vrlo zanimljivo kako sam ja glup pa to nemogu shvatiti nadam se da mnogi nece to shvatit da je zivotinja divlja za djunglu a ne za druzenje s ljudima po slobodnim zoloskim vrtovima .koji apsurd.

  • ZIVOT JE LUD 08.09.2013.

    Da majmuni su poznati po tome da jedu testise.U prirodi im je to jedini izvor proteina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare