To je to što me zanima!

Majka monstrum na petak 13. ispekla svoje sinove u pećnici

HOROR U SAD-U: Lamora Williams (24) je policiju uvjeravala da nije kriva. Rekla je kako je izašla iz stana i ostavila djecu dadilji te da se vratila tek oko 23 sata i tada zatekla jeziv prizor
Vidi originalni članak

Samohrana majka Lamora Williams (24) iz Atlante ubila je dvojicu svojih sinova (2 i 1) tako što ih je zatvorila u pečnicu i žive ispekla. Potom je videopozivom nazvala oca djece i pokazala mu stravičan prizor. 

- Da se mojim dječacima nešto dogodilo, saznao sam kad me je Lamora pozvala. Tijekom videopoziva pokazala mi je tijela dječaka na podu i rekla da su mrtvi. Bio je petak 13. i bilo je kao u horor filmu. Svaki put kad zatvorim oči, vidim tu groznu sliku - rekao je otac Jameel Penn. On je odmah nazvao policiju koja je uhitila neuračunljivu majku.

Penn i Lamora imaju još jednog sina - 3-godišnjeg Jameela Jr. koji je sve vidio, ali srećom nije ozlijeđen. Lamora ima i 6-godišnji kći iz druge veze, ali ona je bila kod rodbine u noći između petka i subote, kad se zločin dogodio.

Lamorina sestra, Tabitha Hollingsworth je rekla kako je ona imala psihičkih problema, kao i da nikako nije mogla izaći na kraj s četvero djece jer nije mogla naći dadilju pa je često dobivala otkaze na poslu. 

Majka monstrum je policiju uvjeravala da nije kriva. Rekla je kako je izašla iz stana i ostavila djecu dadilji te da se vratila tek oko 23 sata i tada zatekla jeziv prizor. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • angelwithouthwings 26.10.2017.

    Ne kužim kako su stali uopće u tu pećnicu oboje i šta sjedila je ispred stakla i čekala 2 sata da se ispeku? Ne kužim. Jel se to uopće za pravo dogodilo? AKo je toliko poremećena kako to da su djeca uopće i doživjela 2 i 1 godinu.

  • Gregur 21.10.2017.

    Upravo zbog takvih strahota treba uvest dozvole za imanje i odgoj djece, te koliko djece mogu imat! Prvo roditelji kod psihijatra a onda u krevet...

  • Lupetalo19 20.10.2017.

    Isto zelim i njoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare