To je to što me zanima!

Majka mora u zatvor jer je zakasnila s alimentacijom

Vukovarku Sonju Vidaković sud šalje u zatvor na 10 mjeseci. Zakasnila je uplatiti alimentaciju bivšemu mužu. Njezina kćer tri godine živi s njom
Vidi originalni članak

Sonja Vidaković bivšem je suprugu zakasnila platiti dug za alimentaciju. Zbog toga je osuđena na 10 mjeseci zatvora. Sud nije mario za to što je Sonja dug platila čim se zaposlila te da njezina kćer već tri godine živi s njom, a ne s ocem. Vukovarski sud je 2005. godine donio presudu kojom se uvjetno osuđuje na zatvor ako ne plati dug.
- Uplatila sam zatraženi iznos, oko 35.000 kuna, u cijelosti, no to sud nije uzeo u obzir kao i činjenicu da dijete sa mnom živi već tri godine - kaže Sonja Vidaković. Ako ode u zatvor zbog neplaćene alimentacije, bio bi to drugi takav slučaj u Hrvatskoj, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_27152 23.02.2009.

    to se i meni desilo pa nisam u novinama

  • Kaj 23.02.2009.

    Također, kada sma napunila 18 i došla na zadnje ročište, MOJA socijalna radnica je sjedila pored mog starog i njega branila... Eto ti pravde

  • Kaj 23.02.2009.

    Sramota naše države. meni stari nije plaćao 6 godina pa nikom ništa... Žena zakasni s plaćanjem jer nema i ode u zatvor. Uostalom djeca su bila s njom, za šta da mu plaća?

Komentiraj...
Vidi sve komentare