To je to što me zanima!

Majka: 'Neću stati sve dok škola ne zaštiti mog sina!'

Strašno sam ljuta, ravnateljica mora reagirati, kaže majka zlostavljanog dječaka. Dječaka tuku kolege iz razreda, a tjerali su ga i da jede gliste
Vidi originalni članak

Strašno sam ljuta. Ne mogu vjerovati da takva žena uopće može biti na čelu jedne škole. Ravnateljica nije smjela tako reagirati, rekla je majka 10-godišnjeg dječaka iz jednog zagrebačkog naselja kojeg zlostavljaju kolege iz razreda. Ravnateljica škole dan ranije je rekla kako ne zna za maltretiranja dječaka te dodala kako roditelji previše očekuju od djeteta koje nastavu sluša po prilagođenom programu.
- Moje dijete nije odličan učenik, ali se uvijek trudi. To što sporije pamti i piše ne znači da ga smiju maltretirati. Neću se prestati boriti za sina - rekla je majka.
Dodala je i kako upravo zbog takvog stava ravnateljice njezino dijete profesori ne mogu zaštititi. Podsjetimo, dječaka drugi učenici tuku i vrijeđaju, a tjerali su ga i da jede gliste. Ravnateljica nije imala sluha za rješavanje tog problema.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • plavuša13 27.03.2010.

    A ko je ta kretenusa koja glumi ravnateljicu poa se usudio rec da je dovoljno reci da mali pohada nastavu po posebnom programu???kako se usuduje.Bas takvo dijete treba vise paznje da se iz njega izvuce maksimum,da ga se nauci da mu se pomogne.Zar je on manje vrijedan zbog toga????Sramota je da se jedna takva osoba naziva ravnateljicom,jer da je prava rijesila bi to bez po muke.Drasticne kazne neodgojenim prascima,pa kad mater i otac dodu u skolu ultimatum ili to rijesite ili lete iz skole!!!

  • ladyluna 27.03.2010.

    Majko bori se za svoje dijete, kad nitko ne želi ti nemoj odustati... Ti svog sina odgajaš, i po meni je tragično da se smatra tvoje ODGOJENO dijete lošim jer sporije uči, a ovi krelci nasilni i njihovi debilno roditelji se smatraju uzornim i vrijednim stupovima društva... SRAMOTA! Majko imaš moju podršku!!!

  • pitamita 27.03.2010.

    Kako tu kozu od ravnateljice nije sram poznam je i mogu vam reć cijeli dan je u uredu i ništa negleda jednom mjesečno izlazi da obiđe hodnike i ima još pravo reći da ništa nezna o tome da je prava osoba na vlasti tu ženu bi se zatvorilo.Sram je bilo. Majko samo nastaviI!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare