To je to što me zanima!

Majka plakala nad lijesom sina Gorana (15) i svekrve

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagorje: Majka ubijenoga Gorana Hudića (15), Ivanka, nije se mogla odvojiti od lijesa svojeg djeteta. Kraj Gorana su pokopali i njegovu baku
Vidi originalni članak

Ne uzimajte mi moju bebicu, moje dijete, mog anđela. Ne spuštajte ga u hladnu zemlju. Bože, zašto si nam to učinio, ridala je majka Ivanka Hudić, koja je u ponedjeljak pokopala 15-godišnjeg sina Gorana i svekrvu Ciliku (62). Njih je netko ubio u srijedu oko ponoći, a krvavi trag tih i još dvaju ubojstava vodi prema nestalom generalu Ivanu Koradeu. Tužni jauci unesrećene majke odjekivali su grobljem u Petrovoj Gori. Goranovi razredni kolege od njega su se oprostili bijelim ružama. Suze su tekle iz očiju 500-tinjak prijatelja obitelji koji su s Hudićima suosjećali tijekom pretužnog pogreba. Sve vrijeme majku su pridržavali suprug i drugi sin. Obiteljsku tugu nije mogla ublažiti niti propovijed svećenika Ivana Mikeca iz Lobora.
- Kako ovako nešto uopće može učiniti čovjek - zapitao se svećenik i dodao kako obitelji ubijenih nitko ne može umanjiti tugu i bol, no mogu s njima suosjećati.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kitty_1 01.04.2008.

    Dear belal nisam te željela uvrijediti ni povrijediti. Htjela sam samo reći da i novinari rade svoj posao i da im sigurno u ovom slučaju nije bilo lako. A poantee nasslova je da nas čitatelje privuče da pročitamo. No, nebitno. Svi se slažemo da je zločin počinjen i žao nam je zbog toga i žao nam je što korade još nije hvaćen. Pozdrav

  • stela 01.04.2008.

    heh..poznavajući naše pravosuđe,mogu mislit koju će kaznu dobit taj \"čovjek\" :(

  • user_2725 01.04.2008.

    Pitanje autoru teksta; što, trebala se smijati nad lijesom sina i svekrve? \"Novinari\" su nam sve profesionalniji i svkai dan mantraju; \"Svakoga dana u svakom pogledu napredujem!\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare