To je to što me zanima!

Majka trojki dobila otkaz iako je bila na porodiljnom

Kostel Promet otpustio je Mariju Škuranec iako je bila na porodiljnom dopustu. Sa četvero djece i suprugom u mirovini, jedva spaja kraj s krajem
Vidi originalni članak

Majka četvero djece Marija Škuranec (21) iz Krapinskih Toplica, dobila je 31 siječnja otkaz u Kostel Prometu. Svoje prirodno začete trojke rodila je 22. prosinca, a poslodavac joj je, bez otpremnine, poštom poslao otkaz iako je bila na porodiljnom.
- Svi su u Kostel Prometu znali da nosim trojke i kad sam rodila. Ugovor o radu na određeno vrijeme trebao je isteći tek u ožujku, a otkaz sam dobila dva mjeseca prije. Bez obzira na to, nitko nije mario za moju djecu - rekla je Marija za Večernji list. Njezin suprug Darko je vojni invalid i ima mirovinu sedam tisuća kuna.
- Ja dobivam 2660 kuna porodiljne naknade, a kad zbrojimo sve troškove, jedva krpamo kraj s krajem - žali se Marija. Troškovi obitelji Škuranec premašuju 10 tisuća kuna, kolika su njihova primanja. Samo na dječju hranu potroše tri tisuće kuna, a na pelene najmanje dvije tisuće kuna. Osim trojki, Klaudije, Mihaela i Paole, Škuraneci imaju i dvogodišnjeg sina Gabrijela.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zekica 11.04.2009.

    NEK TI MUŽ IDE RADIT! ZDRAV JE - RAT JE BIO PRIJE OHOOOHO! koga je on branio? svoje krave u dvorištu valjda i poskliznuo se na blato - FUUUJ! yebem ti takve branitelje... kak ih samo nije sram!

  • zekica 11.04.2009.

    draga, dođi k meni i živi s naših 3000 kuna - režije, hrana, kredit i naravno dvoje male djece........ ajde dođi da te vidim kak ćeš onda! ovo je stvarno bezobrazno, nisam sigurna čime su zaslužili u novine........njih šestero živi sa deset tisuća kuna a nas četvero sa tri! I SNALAZIMO SE, NIKOME NE FALI NIŠTA!

  • majstorović 11.04.2009.

    Nešta mi nije jasno, ona ima 21 godinu, koliko onda ima on godina, S obzirom da je vojni invalid? Žao mi je dječice, al 10000 kn mjesečno, draga moja ima DM jeftinijih pelena, recimo Babylove i čak su i bolje od razvikanog pampersa koje su sranje....A što se tiče otkaza tuži ih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare