To je to što me zanima!

Majka umrla u bolnici u Zadru: Još se bore za život djevojčice

Vozačica A.P. (33) preminula je u zadarskoj bolnici 12 dana nakon teške nesreće kod Zadra. Njezina kćer (5) je u bolnici u Splitu. Ima teške ozljede glave opasne po život
Vidi originalni članak

Dvanaest dana nakon teške prometne nesreće koja se dogodila na cesti u mjestu Poljica Brig, u zadarskoj bolnici preminula je 33-godišnja vozačica A.P. iz Vrsi. Teške ozljede u prometnoj nesreći zadobila je i njezina petogodišnja kćer koja je bila s njom u autu, dok je sin (11) prošao s lakšim ozljedama. Žena je nakon sudara bila prebačena u zadarsku bolnicu gdje se od dana nesreće nalazila na Jedinici intenzivnog liječenja u induciranoj komi. Nažalost, preminula je, javlja Zadarski.hr.

Njezina petogodišnja djevojčica je s teškim ozljedama glave, opasnima po život, iz zadarske bolnice prebačena u bolnicu u Split, gdje se i sada nalazi. Dječak (11) je bio hospitaliziran u Zadru, no on je izašao iz bolnice.

Podsjetimo, 24.rujna, na županijskoj cesti u mjestu Poljica Brig sudarili su se automobil i kamion daruvarskih registracija. Vozačica je, navodno zbog neočekivanog otvaranja zračnog jastuka, naglo kočila i prešla u suprotni kolnički trak, te se izravno sudarila sa teretnjakom kojim je upravljao 35-godišnjak. On je u nesreći zadobio lakše ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • SRBI1389 09.10.2016.

    Moje saucesce ! Dace Bog da prezivi!!

  • Zarica 🐬 06.10.2016.

    Ajme :( Sucut ciloj obitelji... Puno snage Ocu ...kcerkica neka se vrati zdrava svome domu.....O Bože daj ciloj obitelji potrebnu snagu... Tužno je jako tužno :(

  • kmetov 06.10.2016.

    svaka saobračajka ima krivca, najmanji trošak za državu je kad krivac strada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare