To je to što me zanima!

Majka vezala sina lancima jer bi bježao od kuće i krao

Njemačka: Andreas (12) bježao je od kuće, krao i pio alkohol. Majka je nabavila lisice i lance i sina vezala. Puštala ga je samo dok je išao na zahod
Vidi originalni članak

Majka Sabine D. (36) iz Bavarske svoga sina Andreasa (12) više od mjesec dana vezala je lancima.
- Više ne znam što bih s njim napravila. Čim ga odvežem, on pobjegne. Nema ga cijelu noć, pije i krade. Razbija sve oko sebe, otvara bocu piva zubima - kaže Sabine koja ima još petero djece. Dodaje da su Andreasa izbacili iz škole i da je dječaka svaki dan kući dovozila policija.
- U supermarketu je krao pivo ili žvakaće gume, a jedanput je ukrao i automobil - kaže majka. Nakon toga je od rođakinje nabavila lisice, a suprug je u trgovini kupio lance i dva lokota te su dječaka zavezali. 
- Andreasa bi odvezali samo dok je išao na zahod. Vezali smo ga i noći dok je spavao. Ako je razbijao stvari oko sebe, stavljali smo mu lisice - objasnila je Sabine za Bild.
Karl Mooser (58), voditelj ureda za mlade u Regensburgu, rekao je da je šokiran te da je ured prije 14 dana sudu podnio zahtjev da se dječak smjesti u dom.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • baky126 21.10.2009.

    a mislija sam da sam vidija sve

  • mayhem26 19.10.2009.

    Bravo blackwolf svaka čast......

  • enya 19.10.2009.

    Jadna žena...vidi se koliko je očajna...dečko ima teških psihičkih problema :( ali dom nikako nije riješenje...biće još gore...ma grozna situacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare