To je to što me zanima!

Majka: Zadavila bih Damira da je naštetio Podravci...

Riječ je o montiranom postupku. Moj sin živio je za Podravku, uvjerena je Terezija Polančec koja ne vjeruje da su istinite optužbe o njezinu sinu
Vidi originalni članak

Sad ga se svi u HDZ-u i državnom vrhu odriču, a još nedavno su ga hvalili i bili prijatelji. Silno me razočarala i Jadranka Kosor, koja nema obraza jer ga je odbacila, kao i Jandroković. A Damir je dao sebe HDZ-u, ogorčena je Terezija Polančec.
- Radio je danonoćno. Živio je za Hrvatsku i Podravku te nikad ne bi učinio to za što ga se tereti jer ga nisam tako odgojila. Da su sve te optužbe istinite, svojim bih ga rukama zadavila - kaže Polančecova majka. Ponovila je kako ne vjeruje u istinitost optužbi koje se stavljaju na teret njezinu sinu i tvrdi da je riječ o montiranom procesu, kojim ga pojedinci žele žrtvovati kako bi sebe spasili. Tvrdi da je zadnja tri dana imala puno neugodnih telefonskih poziva. Osobito ju je pogodio razgovor s muškarcem koji se predstavio kao djelatnik USKOK-a i pitao ju zna li da je njezin sin u garaži sakrio milijune ukradenih kuna i ogromne količine Vegete.
Zatvaranje sina teško proživljava i Stjepan Polančec. Preživio je dva moždana udara, srčani udar, dvije operacije vratnih žila, tri operacije nogu i reanimaciju. Amputirana mu je noga, boluje od arteroskleroze.
- Damir se boji za moje zdravlje zbog ovih šokova, a ja za život supruga - kaže Terezija Polačnec.
Kako piše Jutarnji list, Polančec je imao 20 različitih mobitela, odnosno SIM kartica koje mu je policija oduzela prigodom hapšenja.
Ivan Herak, bivši ministar turizma također je neko vrijeme bio u ćeliji.
- I sama pomisao na pritvor budi u meni ružna sjećanja. Ulazeći u ćeliju mislio sam na majku, obitelj i prijatelje. Što su sve zbog mene proživjeli! Dva rođendana sam 'proslavio’ iza rešetaka ni kriv ni dužan - prisjetio se Herak.

'DAMIR SE BOJI ZA MENE, A JA ZA MUŽA'
Zatvaranje sina teško proživljava i Stjepan Polančec. Preživio je dva moždana udara, srčani udar, dvije operacije vratnih žila, tri operacije nogu i reanimaciju. Amputirana mu je noga, boluje od arteroskleroze. - Damir se boji za moje zdravlje zbog ovih šokova, a ja za život supruga - kaže Terezija Polančec.

'DAMIRE, ZADRŽI MIR, SVE ĆE TO PROĆI'
Bivšemu ministru turizma Ivanu Heraku je prije dva dana pozlilo kad se sasvim slučajno našao u blizini privođenja Polančeca. To ga je u trenu vratilo u siječanj 2000., kad je bio uhićen i u pritvoru proveo 17 mjeseci. Ne komentirajući slučaj, Herak poručuje Damiru Polančecu da zadrži svoj mir i da će to sve jednog dana ionako proći - bilo dobro ili loše.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • drug Tito_1 01.04.2010.

    Drugarice majko trebala si ga prije zadavit nego se spetljao sa probisvjetima, sad je kasno.....

  • dccro 01.04.2010.

    halo stara odakle ti tolika kuća,kamen na kući,auta i sve,otvori oči i shvati da si rodila lopova

  • Bole top 01.04.2010.

    trebala si ga zadavit cim se rodio pa nebi krao i postao lopov

Komentiraj...
Vidi sve komentare