To je to što me zanima!

Majka zalijepila sina za zid jer joj se to činilo smiješno

Jayla Hamm (18) i Corde Honea (19) drogirali su se u njezinoj kući. Zgrabili su dječaka i zalijepili ga za zid zelenom ljepljivom trakom. Dječak je vrištao
Vidi originalni članak

Amerikanka Jayla Hamm (18) iz Lincolna i njezin dečko Corde Honea (19) prvo su zalijepili njezinog 22-mjesečnog sina ljepljivom trakom za zid. Jayla ga je držala dok je Corde lijepio ruke i noge dječaka koji je vrištao. Slikali su ga, a nakon toga su ga skinuli i zalijepili mu bočicu na zid tako da je ne može doseći. Prijatelj je prijavio bešćutni par policiji nakon što mu je Corde pokazao slike. Očito je mislio da će mu to biti zabavno kao i njima. Policija je zaplijenila digitalni aparat. Zamaglili su djetetu lice, ali su rekli kako je bio vidno potresen. Otkrili su da je par bio nadrogiran te kako su to napravili kako bi se zabavili, a ne kaznili dječaka. Sudac Paul Korslund osudio je majku na deset dana zatvora i dvije godine uvjetne kazne.
- Najšokantnije je što roditelj treba čuvati dijete od poniženja i zlostavljanja - rekao joj je sudac. Corde je dobio tri do pet godina za zlostavljanje djeteta, a neovisno od toga, dvije do pet godina za provalu i jednu do dvije godine za posjedovane vatrenog oružja. Dječaka su smjestili kod udomitelja.
- Ne mogu sasvim vjerovati da smo to napravili. Mene brine da sam to bio u stanju napraviti - rekao je Corde prije izricanja presude.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • user_2971 01.10.2010.

    a dobro kaj pa zezali su se...

  • KrajinaForce 01.10.2010.

    pa ljudi mozda htjeli vidjat jel drzi ljepilo

  • 01.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare