To je to što me zanima!

Majka zapalila stan i pokušala ubiti sinčića (5) dok je spavao

Čakovec: Dijete je zadobilo teške ozljede na glavi i rukama. Trenutačno je na liječenju u bolnici u Zagrebu, a majka je u pritvoru. Otac djeteta je u zatvoru...
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podnijelo je istražnom sucu Županijskog suda istražni zahtjev protiv 27-godišnjakinje iz sela nedaleko od Čakovca, koju se sumnjiči za pokušaj teškog ubojstva petogodišnjeg sina. U namjeri da ga usmrti, u četvrtak, 16. lipnja oko 3 sata upaljačem je izazvala požar na više mjesta u stanu. Vatra se počela munjevito širiti, a kad je dječaku počela gorjeti kosa, podigla ga je iz ležaja i iznijela iz stana. Kako doznajemo, dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede na glavi i rukama. Trenutačno je na liječenju u bolnici u Zagrebu, a majka je u pritvoru.

Prije nego je podmetnula požar navodno se pokušala ubiti nožem, no u zadnji tren je od svega odustala. Svjedoci kažu da je žena, koju su izveli van, nađena sva okrvavljena. Navodno im je rekla da je napadnuta. Glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić izjavio je da su u tijeku istražne radnje. Žena je inače poznata policiji po lažnim dojavama požara i razbojništava.

U priopćenju DORH-a navodi se da je protiv nje predloženo određivanje pritvora zbog opasnosti od ometanja istrage utjecanjem na svjedoke, opasnosti od počinjenja novog kaznenog djela i posebno teških okolnosti djela. Policijska uprava međimurska o tom događaju nije izvijestila javnost s obrazloženjem da žele zaštititi identitet maloljetnika. Njegov otac na odsluženju je zatvorske kazne zbog financijskih malverzacija.

Osumnjičena je 1. ožujka ove godine prijavila lažno razbojništvo u kafiću u kojem radi kao konobarica. Policiji je ispričala da su je u ranim jutarnjim satima napala dvojica muškaraca maskirana fantomkama. Ubrzo je utvrđeno da je sve izmislila s namjerom da zadrži 2000 kuna dnevnog utrška i pokrije dugove. Sama si je nanijela lakše ozljede kako bi priča djelovala uvjerljivije.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mazaluna 25.06.2011.

    Zanima me šta su opet radile socijalne službe???Pa zašto se njih plača ništa ne rade ni na jednom području Hrvatske.Jadno dijete soc.službe su joj več davno trebale oduzeti dijete,

  • user_45244 25.06.2011.

    Šta nije izgorio taj cajkerški klub umjesto maloga.....

  • graziella 24.06.2011.

    Uvijek me osupnu rečenice u ovakvim i sličnim člancima da je osoba od prije poznata policiji (u ovom slučaju po lažnim prijavama paleža i razbojništvu).Pa gdje je tu famozna socijalna služba da zaštiti to dijete i pruži mu adekvatnu skrb i pomoć.Po meni i njih treba na stup srama radi ovoga što se dogodilo tom nedužnom djetetu.Nemam riječi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare