To je to što me zanima!

Majka Zlatanu: Neće moj sin dres, neće ga imati kad nositi

Zlatan Ibrahimović neće posjetiti osmogodišnjeg Hajrudina Kamenjaša kojem je, prema prognozama liječnika, zbog teške leukemije preostalo tek mjesec života
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović neće posjetiti osmogodišnjeg Hajrudina Kamenjaša kojem je, prema prognozama liječnika, zbog teške leukemije preostalo tek mjesec dana života.

Ibrahimović je dječaku spremio poklone, među kojima i svoj potpisani dres, a sve je komentirala Hajrudinova majka.

- Molim vas sve redom, jer ovo je moje posljednje oglašavanje. Zlatan neće doći u Sarajevo, vjerojatno ima veliki razlog, kako god to treba poštovati. Ja molim još jednom, ako netko ima kontakt s menadžerom da mu prenesu, neće moj Hajrudin dres, neće imati priliku nositi ga i uživati u njemu. Neće moj Hajrudin novac, poklone također, a ni ostali članovi porodice. Ako ne može doći, nećemo ništa drugo, a posebno novac. Neka ne pokušava ni slučajno nešto poslati. Nisam uspjela i to je to, boli, boljet će i proći će, nije do mene - napisala je Amela Kamenjaš, piše sport.ba.

Ibra mu poslao dres: Ipak neće posjetiti bolesnog Hajrudina

Idi na 24sata

Komentari 309

  • poljoo 15.10.2013.

    Sta da se kaze, sve je rekao kakav je covjek...iskreno da je neko njegov u pitanju odmah bi skocio, a koliko ima obaveza mogao je igrac dodji privatnim avionom-klubskim...Naravno mozda ima i neki hir prema bosancima kad su ga odbili, uvijek bio prgav igrac, nervozan a sad se vidi i koliki covjek je! Nije to legenda poput raula ili nekog igraca cista srca! A da su seici u pitanju, ako su muslimani pustili bi ga, jer oni znaju koji je to sevap....

  • 11.10.2013.

    razumojem dijete ,ali ne i majku.Traži i osuđuje.Zar joj nije palo na pamet koliko ima umirućih ,koji bi poželili možda baš njega ili nekog drugog vidjet,pa to je trauma i za onoga tko bi došao i upoznao dijete koje će uskoro umrijet .Možda baš zbog toga ne želi da ga upozna,jer bi mu to ostalo u trajnoj uspomeni i noćnoj mori.Jako je lako osuditi nečiji postupak.Vidim po komentarima da je Ibro ipak krenuo k dječaku,ali strašno je uponati dijete za koje znaš da umire..ja ga razumijem i mislim da smo užasno primitivan narod koji je zbog loših komentara pristao,a nezna se kakve će on imati emotivne posljedice..

  • modelfloors 07.10.2013.

    Ovo ce da ostavi veliku mrlju u tvojoj karijeri .Dobar glas se daleko cuje, a los glas jos dalje. Steta veliki si igrac , a jos veci necovjek arogantan, drzak , bezobrazan full of shit i nisi zasluzio Hajrudinove (iskreno se nadam ne i posljednje) zelje. Doktori znaju da pogrijese i nadam se da su i ovaj put pogrijesili . Nedaj se mali lave uz tebe smo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare