To je to što me zanima!

Majku i curice kiselinom je zalio osuđeni napasnik. Azil dobio jer je rekao da je postao kršćanin?!

LONDON Curicu je bacio u pod, majka je vrištala 'moje oči, moje oči!', ispričao je svjedok napada. Kako piše BBC, policija traga za Anbdulom Shakoorom Ezedijem (35), osuđenim za seksualni napad 2018.
Vidi originalni članak

Policija u Londonu lovi manijaka koji je u srijedu napao majku i djevojčice kiselinom.

Među 12 ozlijeđenih  je i pet policajaca, ali i tri žene koje su priskočile majci i dvoje djece koje je manijak ozlijedio pa pobjegao. Londonska policija objavila je fotografiju počinitelja i na njoj se vidi da i sam ima ozljede od kemijskog napada.

Odradio kaznu za seksualni prijestup pa dobio azil

Kako je objavio BBC, policija traga za Anbdulom Shakoorom Ezedijem (35) koji je 2018. godine osuđen za napastovanje, a samo tri godine kasnije dobio je azil. Policija je upozorila građane da odmah nazovu ako ga vide.

Kako piše BBC, Ezedi je u Englesku stigao 2016. godine iz Afganistana. Za seksualni prijestup dobio je dobrotvorni rad nakon čega je podnio zahtjev za azil. Dvaput je odbijen, a treći put je izjavio da se preobratio na kršćanstvo. Odobrili su mu azil.

U POMOĆ IM PRITEKLI SVJEDOCI Love manijaka u Londonu: 'Uzeo je djevojčicu i bacio ju je o pod! Polio je majku i nju kiselinom'

Vikala je 'moje oči, moje oči!'

Sad ga traže zbog strašnog napada na majku i kćeri kojima će ostati ožiljak do kraja života. Ostali su lakše ozlijeđeni.

- Bilo je užasno. Prvo je čovjek zgrabio djevojčicu od dvije ili tri godine iz bijelog auta. Bacio ju je na pod dva puta! To je bila najgora stvar koju sam ikada vidio vidio. Muškarac je zatim bacio nešto na ženu, a ona je onda počela vrištati: "Moje oči! Moje oči!" - ispričao je svjedok napada.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU4.FUN

  • Springflowers 02.02.2024.

    Pokušavam izbjeći ovakve članke!!! 🤢😰 Što da se komentira, o takvima? A ne smije biti "uvredljivo"???!...Jedino što pomislim, da neki, nikad nisu našli svrhu svog života...na ovoj planeti!!!...

  • 67 02.02.2024.

    Ovaj mi bas ne lici na Afganistanca nego na Balkanca ?, i to sa kosova

Komentiraj...
Vidi sve komentare