To je to što me zanima!

Tajkun Marijan Primorac kupio Sanaderu prvi blindirani BMW

Kako prvi javlja Jutarnji list, Primorac je postao poznat nakon što je, tada maloljetni sin BMW-om ubio dvije djevojke. Oslobodili su ga jer dolazi "iz prihvatljive obitelji"
Vidi originalni članak

Blindirani BMW u kojem se bivši premijer Ivo Sanader vozio u razdoblju između od 2004. do 2007. godine navodno je dobio od Marijana Primorca, piše Jutarnji list. Makarski tajkun Primorac javnosti je poznat zbog svojeg sina Ivana, koji je 2002. godine BMW-om ubio dvije djevojke na nogostupu. Prvo je osuđen na dvije i pol godine zatvora, a kazna je naknadno smanjena, uz obrazloženje da je mladi Primorac iz "društveno prihvatljive obitelji". 

Nije poznato je li automobil, vrijedan 4,2 milijuna kuna, Sanader dobio kao protuuslugu za oslobađajuću presudu. Sumnjivo je da je baš te godine Promorčev sin oslobođen optužbi za ubojstvo Ane Andrijašević i Kate Erceg u prometnoj nesreći. Primorac nije bio dostupan za komentar. 

Nakon kupovine skupocjenog BMW Sanader je navodno, piše Jutarnji, od Primorca tražio da mu isplati nepoznatu količinu novca u kunama i devizama. Navodno mu je Primorac isplatio nekoliko stotina tisuća kuna i eura. 

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 271

  • AntePavelić 21.01.2011.

    Sada bi trebalo i tog tajkuna Primorca i njegovog sina , sve sudce koji su bili na tom slučaju te Smranadera i Jacu koja je sve to znala ,a icijeli HDZ pa i oporbu -NA GOLI OTOK-kamenoklsarska radnja do smrti

  • Gašpar 20.01.2011.

    Svim sudionicima trgovine preko ova dva anđela želim da žive 150 godina bez jedne sekunde sna ,da im stalno budu pred očima suze ovih anđela i da čuju njihove vapaje i jauke danju i noću . Novac može kupiti svašta ali dušu ne !

  • pinkis_1 20.01.2011.

    ono sto svi zanemarujete - otkud ovaj podatak? vodi li se istraga protiv primorca? ili samo novinarska naklapanja (za koja mislim da su istinita) koja nikud ne vode, jos jednom se otkrila topla voda, a mi svi lagano mozemo popusit primorcu kitu dok nam se smije u facu

Komentiraj...
Vidi sve komentare