To je to što me zanima!

Makedonija: Novinar ubijao žene i pisao članke o tome

Policija je počela sumnjičiti novinara Tanevskog nakon što je u svojim izvještajima o ubojstvima počeo iznositi detalje koji nisu puštani u javnost
Vidi originalni članak

Novinar Vlado Tanevski (56) svoje je žrtve otimao, a potom i zlostavljao. Njihova tijela bi raskomadao i bacao u plastičnim vrećama. Policija je na njega počela sumnjati pošto je u svojim novinskim izvještajima iznosio detalje ubojstava koji nisu puštani u javnost. Sumnjiče ga za ubojstva triju starijih žena u mjestu Kičevo na jugozapadu Makedonije, a sumnjaju i da je povezan s nestankom 79-godišnje žene.
- Žrtve su pronađene gole te su bile zadavljene telefonskom žicom. Prije toga su bile spolno i fizički zlostavljane. Posljednja žrtva, 65-godišnja žena, imala je 13 dubokih rana na lubanji te višestruke prijelome rebara - kazao je glasnogovornik tamošnje policije Ivo Kotevski. Žrtve su navodno sličile na osumnjičenikovu pokojnu majku s kojom ovaj nije bio u dobrim odnosima. Kotevski je dodao i kako su sve žene bile starije životne dobi, lošeg obrazovanja te su radile kao čistačice u Kičevu. Urednik lista 'Utrinski Vesnik' kazao je kako je šokiran slučajem te da je Tanevski vrlo povučen čovjek.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • strijelica 22.06.2008.

    ništa više nije normalno, ovaj čovjek je monstrum, nije zaslužio da živi......treba uvesti smrtnu kaznu....

  • Kakma 22.06.2008.

    Koliko se samo takvih teskih bolesnika krece medju nama.Cak i onih koji rade intelektualni posao?

  • balun 22.06.2008.

    Ma kažem ja da nisu ni novinari više što su nekad bili ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare