To je to što me zanima!

Maknuli Latina jer prihvaća sporazum sa Slovencima

Tonči Trevižan, prvi čovjek Ceha ribara Bujštine, kaže da su Latina smijenili jer je nakon sastanaka s izaslanicima Vlade sasvim "promijenio ploču"
Vidi originalni članak

Poznatog ribara iz Savudrije, Danila Latina, u srijedu su smijenili s mjesta dopredsjednika Ceha ribara Bujštine. Kolege ribari mu zamjeraju što je na zadnjem prosvjedu ribara u Savudrijskoj vali medijima rekao kako prihvaća arbitražni sporazum između Hrvatske i Slovenije pojašnjavajući da on nije štetan za Hrvatsku.
- Ja sam prva žrtva prihvaćanja arbitražnog sporazuma sa Slovenijom. Zamjerili su mi što imam različito mišljenje od njih, tvrdeći da mi je dvočlano izaslanstvo premijerke Jadranke Kosor večer uoči prosvjeda ispralo mozak. Da ne trpim uvrede kolega ribara koji ne razmišljaju je li sporazum pozitivan ili negativan, smjenu sam prihvatio s olakšanjem - komentirao je Latin. Tonči Trevižan, prvi čovjek Ceha ribara Bujštine, kaže da su Latina smijenili jer je nakon sastanaka s Vladom "promijenio ploču".
- Latin nije trebao javno istupati sa svojim mišljenjem jer većina ribara to ne prihvaća. Osobno i dalje sumnjam da mi sigurno gubimo dio mora i zbog toga mi ribari brundamo protiv arbitražnog sporazuma sa Slovenijom - pojašnjava Trevižan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NIPL 19.11.2009.

    Alpski čet***? e Ivane, ti z tvojo mentaliteto in prazno glavo ostani kar na Balkanu....pa poglej si zgodovino od 7.stoletja dalje.....iz stoletja v stoletje se "HARVATI" širite....mhm, nacistični okupatorji ( pa lahko rečeš kar hočeš - zgodovine vam ne bo ratalo spremeniti ).....kak se kaže? Sieg Heil?

  • Ivan_ST 19.11.2009.

    ma neka...slažem se s tim. Meni neće isprat mozak ni Banske Dvore ni izdajice poput njega. Ako gubimo dio kopna i zatim dio mora, Hrvatska kao i ribari gube dio sebe. A to za ulazak u EU da Slovenija dobije jedan mali poklončić pa da nas ti Aplski čet*** ucjenjuju koji su nam stoljećima bili prijatelji mi se gadi! Ne dam ništa i Latinove izjave su štetne...

  • labelwriter 19.11.2009.

    Ejj moj mali kekecu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare