To je to što me zanima!

Mala Talijanka pisala Isusu pa poruka u balonu stigla na Cres

Georgia iz Italije je poruku napisala prije godinu i pol dana, a uputila ju je malom Isusu. Poruka je stigla na creske Lubenice, a pronašao ju je Mladen iz Rijeke
Vidi originalni članak

Mladen iz Rijeke nedavno je pronašao pisamce privezano za balon, koje je napisala Talijanka Georgia te ga pustila u nebo. Poruka je stigla na creske Lubenice, prenosi RTL. Kako su kompjuterski izračunali, zračna linija iz mjesta Torre di Mosto do Lubenice je 158 kilometara.

Georgia je poruku napisala prije godinu i pol dana, a uputila ju je malom Isusu. Napisala je kako želi da siromašni dobiju malo novca, da se ona više ne svađa sa svojim prijateljicama i da njen odnos s majkom bude bolji. Riječanin je rekao kako želi upoznati djevojčicu.

Vedran s Dugog Otoka rekao je kako mjesečno u moru pronađe barem dvije poruke u boci, koje uglavnom pišu Talijani. Kaže kako ih je do sada pronašao oko 30.

>>> Reportažu možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 8

  • registrykiller 04.05.2011.

    Kad bi barem svi ljudi imali čista i iskvarena srca poput ovog dječjeg, život na zemlji bio bi fantastičan !!

  • PROVOKATOR_7 03.05.2011.

    Možda je Mladen iz Rijeke Isus i boca je stigla na pravu adresu? Jer ipak, čudni su putevi Gospodnji:)

  • lucarelli 03.05.2011.

    Sva poanta religije je sveden u dvije rečenice. Vjerujte u Isusa Krista i šaljite mu poruke, al na kraju vas svejedno čeka - Mladen iz Rijeke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare