To je to što me zanima!

Nakon 15 dana devetogodišnja Antonia probudila se iz kome

Devetogodišnjakinja se sudarila s jednim učenikom u školi i pala te udarila glavom u pod nakon čega je pala u komu. Probudila se i reagira na vanjske podražaje....
Vidi originalni članak

Devetogodišnja Antonia Gregorović iz Babine Grede, učenica 2. razreda koja je 26. studenog nakon sudara s učenikom na školskom hodniku pala i udarila glavom o pod, a poslije u vinkovačkoj bolnici pala u komu, probudila se u osječkoj Kliničkoj bolnici i reagira na vanjske podražaje. Nakon 15 dana strahovanja Antonijin otac Antun konačno može odahnuti jer i liječnici su optimisti i vjeruju da će sve dobro završiti.

- Prepoznaje nas iako još ne govori, ali kada je upitamo gdje je tata, pogleda prema meni i pokaže prstom. Lijeva strana za sada je oduzeta i ne može micati ni nogom ni rukom. Liječnici isto tako vjeruju da će uz vježbu oporaviti i ruku i nogu, ali kažu da će trebati dosta vremena za oporavak. Svaki joj dan dolazim u posjetu i to jako povoljno djeluje na nju. Čim dođemo, odmah je raspoložena, gleda nas i kao da bi nam nešto rekla, ali ne može govoriti. Tek desnom rukom može nešto pokazati. To su vjerojatno posljedice udarca glavom o pod u školi, ali dat će Bog da sve bude kao što je bilo prije tog nesretnog sudara u školi - kaže Antun Gregorović puno raspoloženiji nego prijašnjih dana kada bismo se s njim čuli. Najteže mu je, kaže, bilo ono popodne u ponedjeljak 26. studenog kada je učiteljica dovezla Antoniju kući jer se žalila na bolove u glavi i kada su je iste večeri odvezli u vinkovačku bolnicu.

- I sada mislim da bi možda sve bilo drukčije da su u školi odmah pozvali hitnu i da je odmah prevezena k liječniku ili u Županju ili Vinkovce jer bi liječnik odmah vidio o čemu se radi i pružio joj pomoć. Ovako je izgubljeno nekoliko sati koji su mogli biti presudni. No na sve to zaboravim kada vidim svoju curicu kako miče očima i ručicom, a uskoro ćemo joj čuti i glas - kaže Antun Gregorović.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • RomanaGregorović-Madžarić 15.12.2012.

    zahvaljujem svima na lijepim čestitkama i toplim riječima podrške roditeljima a i nama kao obitelji ovakve želje daju snagu za korak dalje neka naša curica što prije ozdravi kad nas je prepoznala prije dva dana u bolnici i svojim prstićem pokazala tko je tata ,teta,mama i strina bili smo sretni kao da smo dobili najveći zgoditak na lotu još jedanput hvala svima na podršci i molitvi za malenu ŽIVJELA ANTONIA BORI SE I DALJE SVI SMO UZ TEBE <3 malo

  • kukurikuu 14.12.2012.

    Hvala Bogu,zelim joj brz i potpun oporavak...

  • Slavonka52 14.12.2012.

    Samo da se potpuno oporavi,sretno malecka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare