To je to što me zanima!

Mali njemački autobus iznenadio Zagrepčane

Zagrepčani su u čudu gledali mali srebrni bus njemačkih registracijskih oznaka. Strane tablice zbunile su putnike, pa oni nisu htjeli ući u bus.
Vidi originalni članak

Svi putnici u čudu su gledali u srebrni ZEt-ov autobus s njemačkom registracijom. Nisu se usudili ući u njega jer nisu bili sigurni vozi li uopće taj bus, kaže čitatelj Saša, koji je ZET-ov bus slikao prošlog vikenda kraj Glavnog kolodvora u Zagrebu.
Putnici nisu ušli u bus nego su nastavili dalje čekati drugi.
- U planu nam je ubuduće da svi naši autobusi voze na plin. Još ne postoji neki vremenski rok do kada to mislimo ostvariti. Ovaj mali srebrni autobus, koji vozi na relaciji Glavni kolodvor-Dugave, je na test vožnji u Zagrebu na nekoliko dana. Putnici nemaju razloga za strah od stranih registracija - objasnio nam je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • filozof 11.12.2007.

    baš i nije bio mali, vidio sam ga, to je \"harmonika\", sa još jednim dodatkom gore ne krovu, pretpostavljam klima, ili tako nekaj....uglavnom, vozio je gotovo prazan, jer se nitko nije usudio ući unutra....baš sam bio na glavnom kada je taj autobus stigao...tako da je bila totalna pomutnja.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare