To je to što me zanima!

Mali Rus (12) mjesec dana živio je s iglom u bronhiju

Seryozha Kornev iz Rostova slučajno je progutao pribadaču. Do prije par dana ništa ga nije boljelo te je zaboravio na iglu. Onda je osjetio jaku bol
Vidi originalni članak

Seryozha Kornev (12) iz Rostova u Rusiji je pribadaču našao na ulici igrajući se s prijateljima. Zapuhao je vjetar te je dječak, dok je zakopčavao kaput, pribadaču pridržao usnama.
- Prašina mi je uletjela u nos te sam kihnuo. Ne znam točno što se dogodilo, odjednom sam osjetio bol u prsima i teško sam disao. No udahnuo sam jednom duboko i bol je prošla, a ja sam zaboravio na to sve - kaže dječak. Sve je bilo u redu do prije par dana kada je dječak opet osjetio bol u prsima. Tada je roditeljima ispričao o pribadači te su ga odmah odvezli u bolnicu. Na rentgenu su liječnici ugledali mali metalni predmet u dječakovu bronhiju. Operirali su ga 40 minuta, te su endoskopom kroz dušnik došli do igle.
- Čudo je da je dječak preživio mjesec dana s iglom. Takvi slučajevi obično završavaju tragično jer strano tijelo izazove infekcije. Seryozha je srećković - kaže liječnik Maxim Anokhin. Dječak se sada dobro osjeća.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • black_girl 03.06.2009.

    Dobro da su mu uspijeli izvaditi iglu,na sreću

Komentiraj...
Vidi sve komentare