To je to što me zanima!

Mališan (3) spava u avionu: Krevet težak 100 kilograma sadrži dijelove prave letjelice

Bračni par Popović iz okolice Osijeka izradio je unikatni dječji krevetić po narudžbi. Izgleda bbaš poput pravog aviona, a čak i sadrži neke prave elemente letjelice
Vidi originalni članak

Kad nam je naručitelj rekao što točno želi i pokazao nam fotografije takvog istoga krevetića iz Amerike, gdje košta 25.000 dolara, bio sam skeptičan, ali supruga je tvrdila da mi to možemo i prihvatio sam izazov, rekao je Goran Popović iz Josipovca nedaleko od Osijeka...

POGLEDAJTE VIDEO: 'Vrti se kao pravi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, roditelji jednog trogodišnjaka iz Zadra tražili su nekoga tko bi im mogao izraditi dječju krevetić u obliku aviona kakav je poželio njihov sin, budući da ništa slično nisu pronašli na tržištu. Došli su do Gorana i njegove supruge Ksenije. Goran se obradom drva bavi već šest godina. Prvo je u to krenuo iz hobija, potom je otvorio obrt.

Sa suprugom, koja je inače tehničar niskogradnje, ali je vrlo kreativna, krenuo je u avanturu izrade neobičnog dječjega krevetića.

- Krevetić nije tek sastavljen od iskrojenih komada drva nego sadržava doslovno elemente pravog aviona. Dimenzija je 220x260 cm, iznutra je tapeciran, ima metalnu konstrukciju, koju smo posebno dizajnirali, elisa je s pravog sportskog aviona, a krila je po našem nacrtu izradio čovjek iz Kutine koji inače proizvodi sportske zrakoplove i letjelice. Teži oko 100 kilograma - pojašnjava Goran.

Naručitelji su se oduševili. Trogodišnjak, čiji su inicijali i godina rođenja urezani u avion, već danas imat će priliku spavati u vlastitom pravom avionu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Hibiskus2 30.01.2022.

    Nadam se da ne može još i poletjet..

  • os-lega 30.01.2022.

    Što kaže Centar za socijalnu skrb? Sutra će dijete spavati u kanti od smeća, životinjskoj utrobi .... ? Za 15 godina (kada postane punoljetan) očekujem da će.... bolje da ne pišem više.

  • johnny001122 30.01.2022.

    krevet je avion za druge krevete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare