To je to što me zanima!

Malo čudo: Dječačić se rodio potpuno zdrav, ali nema nos

On je savršen, nisam tužna samo se bilo strah za njegovo zdravlje, kaže majka Brandi. Dječak, budući da nema nos, mora korisitit cijev koja mu pomaže disati
Vidi originalni članak

Eli Thompson rodio se 4. ožujka, sasvim zdrav no bez nosa.

- Porod je prošao u najboljem redu. Liječnik ga je stavio na moja prsa, a kada sam ga bolje pogledala, vidjela sam da nema nos i onda su ga odnijeli iz sobe - kaže dječakova majka Brandi McGlathery (23) iz Alabame koja ima još dvoje djece.

  Liječnik Craig Brown kaže kako je zabilježeno samo 38 slučaja u kojima je beba rođena potpuno zdrava, ali bez nosa. 

- Vidio sam razne deformacije lica, ali je ovo prvi put da sam vidio bebu koja samo nema nos - kaže Brown. Dodaje kako je trudnoća bila uredna i da su testovi pokazali da Eli ima nazalnu kost. 

- Eli izvrsno napreduje, presladak je i pravi je mali borac - kaže Brown.

- On je savršen, nisam tužna samo sam strahovala za njegovo zdravlje - kaže Brandi. Dječak, budući da nema nos, mora korisiti cijev koja mu pomaže disati.  

- Ne želim da mu se drugi rugaju i da ga žale. On je jako sretna beba. On je naše čudo - kaže majka. Eli je 30. ožujka pušten na kućnu njegu, piše ABCNews.  

Njegova je majka također pokrenula prikupljanje sredstava na GoFundMe servisu. Tražila je pet tisuća dolara, a ljudi diljem svijeta dosad su joj donirali više od 17 tisuća. 

- Pred nama su godine i godine operacija i pregleda kod liječnika koji nam nisu nimalo blizu, izjavila je Brandi za AL, a kako će mali Eli napredovati pratiti možete na ovom Facebook profilu



Idi na 24sata

Komentari 60

  • bubamara2103 03.04.2015.

    Ma svejedno je sladak, glavno da je zdrav, a nosić će mu napraviti!

  • Mercedes s klasa 03.04.2015.

    Može vam ličiti na koga god hoćete i možete ga usporedivati s kim god hoćete. Ali to maleno sićušno biće je preslatko i zdravo i ima svu ljubav ovog svijeta i zato mu ništa drugo ne treba

  • Gena Vava 03.04.2015.

    Bubica mala, želim mu puno sreće!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare