To je to što me zanima!

Maloj Leoni se pogoršalo, otputovala je na operaciju

Djevojčici se stanje naglo pogoršalo, pa njeni roditelji nisu više mogli čekati da sakupe sav novac, točnije 200.000 eura. Otišli su u Njemačku
Vidi originalni članak

Leoni Zajšek, koja boluje od juvenilne mijelomonocitne leukemije, stanje se naglo pogoršalo. S roditeljima je hitno otputovala u Njemačku. HZZO je malenoj Leoni odbio platiti potrebno liječenje.
- Liječenje u klinici u Freiburgu stoji 200.000 eura, a mismo dosad sakupili tek 60.000. Nismo mogli više čekati. Dio novca smo posudili, a dio ćemo platiti naknadno - kaže Leonina majka. U Njemačku je otputovala i njihova starija kći, koja će vjerojatno biti donorica, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ASSHR 08.06.2009.

    pozdrav maloj leoni, i njenoj obitelji, poruka svima svaku kunu koju imam umjesto da uplacujem za loto uplacujemo ja i moja djeca na ziro racune djeci kojoj hzzo ne zeli platiti lijecenje, nije puno ali je od srca, eto samo toliko...

  • sekav 08.06.2009.

    za što onda HZZO daje novac!!!!!!!!!!!!!!!! je...š ti to kad se u hrvatskoj ne brine za ono najvrijednije što imamo, našu dijecu, jadno svako dijete rođeno u hrvatskoj, pa onda reci samo- rađajte hrvatice!!!!!

  • trešnja 08.06.2009.

    Ja vas preporučujem našem bogatom Ocu u nebesima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare