To je to što me zanima!

Maloljetan i bez vozačke skrivio smrt prijatelja

17-godišnjak koji je vozio Seat Ibizu izletio je s ceste na skretanju za Tribunj. Auto se prevrnuo, a najdeblji kraj izvukao je 21-godišnji Šibenčanin
Vidi originalni članak

Na Jadranskoj magistrali kraj skretanja za Tribunj oko 4 sata ujutro u prometnoj nesreći poginuo je 21-godišnji M. J. G. iz Šibenika. Nesreću je skrivio 17-godišnji vozač, koji je iz smjera Kapele prema Vodicama bez vozačke dozvole vozio Seat Ibizu ŠI-989-AD kojoj je isteklo osiguranje i nije imala tehnički pregled. Iz zasad neutvrđenog razloga kraj skretanja za Tribunj vozilo je izletjelo s ceste na kameno-zemljanu površinu, prevrnulo se i udarilo u stablo. Maloljetni vozač je teško ozlijeđen, a drugi putnik, 21-godišnji Šibenčanin, lakše je ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zelenožuti 23.09.2007.

    poslije j...... treba preuzet odgovornost

  • zlaća 23.09.2007.

    Bravo; zgodna_mala

  • zgodna_mala 22.09.2007.

    samo tako nek se nastavi...policija..nek odmara...roditelji bez brige i pameti..a djeca nek upravljaju kako zele sa svojim zivotom...i da vidite kako ce za 2 god...ljudi moji..vise ce biti mjesta na ulicama itd..a manje na onim mjestima...uz crkvu...zalosno a istinuto...ako si vec napravio dijete a ti ga rodila..onda u k..podigni ga na prave noge..a ne ga rodit i ubit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare