To je to što me zanima!

Maloljetnik divljao autom i udario djecu na nogostupu

Jedan je dječak zadobio potres mozga i prijelom ključne kosti. Druga dvojica lakše su ozlijeđeni. Mještani kažu da je maloljetnik problematičan
Vidi originalni članak

Maloljetnik bez položenog vozačkog ispita oborio je u ponedjeljak troje djece na nogostupu nedaleko od osnovne škole Žrnovnica. Đaci osmog razreda vraćali su se kući po završetku nastave. Iza zavoja je dojurio 16-godišnjak u Ford Fiesti, podigao ručnu kočnicu i izletio s ceste. Udario je u troje 14-godišnjaka. Jedan je dječak zadobio potres mozga i prijelom ključne kosti. Druga dvojica lakše su ozlijeđeni. Mještani kažu da je maloljetnik inače problematičan i da često jurca automobilom. Ključeve Fieste ukrao je majci, kojoj je auto posudila prijateljica.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ruke 28.10.2008.

    Ajme dijete, tvoji roditelji su puno toga nepopravljivo prospustili odgajajući te...tvrdim da nisi kriv za to što si problematičan. Ali za ovo si kriv i trebaš snositi posljedice kako bi naučio. Tako da ti više nikad ne padne na pamet nešto slično.

  • user_21090 28.10.2008.

    Treba pritvoriti njegove roditelje,djeca su sva jednaka,ali roditelji imaju kljućnu ulogu u odgoju. Ovdje su roditelji očito ne sposobni da djete izvedu na pravi put.

  • torcida_split 28.10.2008.

    Ja san iz ovog mjesta taj mali je dosao u nasu skolu prosle godine jer su ga izbacicli iz druge skole oca mu je ubila mafia...taj lik se druzi sa najvecin mafijasima u mjestu.. triba ga kaznit....Ali ozljedia je skoro i cetvrtu ali ona se je uspjela popet na zidic sa strane...

Komentiraj...
Vidi sve komentare