To je to što me zanima!

Dječak pao s bicikla i teško se ozlijedio, a policija ga kaznila

Ozlijeđenom je prva pomoć pružena u Općoj bolnici Šibenik, a nakon što su mu utvrđene teške i po život opasne ozljede prevezli su ga na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar u Split
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 7.40 sati u Rogoznici teško je ozlijeđen neoprezni maloljetni biciklist. Ozlijeđenom je prva pomoć pružena u Općoj bolnici Šibenik, a nakon što su mu utvrđene teške i po život opasne ozljede prevezli su ga na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar u Split.

Dječak je išao prebrzo i izgubio je kontrolu nad vozilom, izletio s ceste i udario u betonsku ogradu, od koje se odbio i zajedno s biciklom pao na kolnik, kaže Policijska uprava šibensko-kninska u priopćenju za javnost, uz dodatak da će "ovoj prometnoj nesreći biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku" te da je "protiv vozača podnijet Obvezni prekršajni nalog".

Uobičajena je praksa, naime, da policija, odnosno prekršajni sud, naplati kaznu vozaču koji je skrivio prometnu nesreću, bez obzira koliko sam u njoj stradao.

- Bicikl je prometno sredstvo kao i svako drugo, a u ovom slučaju je očevidom utvrđeno da je vozač bicikla počinio prekršaj i skrivio prometnu nesreću u kojoj je sam nastradao - rekla nam je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • domoljub029 06.06.2018.

    Pijani biciklist pao sa biciklom i teže se ozlijedio a policija i njega kaznila

  • 05.06.2018.

    Da"i?Takav je zakm.Napraviš prekršaj,sletiš,ak dođu plafci 1500kn-a taman poginuo

  • zgbzagreb 05.06.2018.

    Normalno da sunga kaznili kad je krsio propise Zakona o sigurnosti prometa na cetama. Nema kacigu a mladji je od 16, nije prilagodio brzinu i razbio se. A uslijed cega je nastala materijalna steta i ozlijeda. Sad roditelji pitaju novinare kako to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare